Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У Закарпатській облраді погодили дислокацію спортмайданчиків

У Закарпатській облраді погодили дислокацію спортмайданчиків

У Закарпатській облраді погодили дислокацію спортмайданчиків

У вівторок, 20 грудня, у Закарпатській облраді відбулося засідання комісії з питань освіти з питань освіти, науки, культури, духовності, молодіжної політики, фізкультури і спорту, національних меншин та інформаційної політики, яку очолює Ілдіка Орос. У роботі комісії також взяв участь перший заступник голови облради Йосип Борто.

ВІДЕО ДНЯ

Найперше комісія розглянула профільні питання, які вносяться на розгляд сесії облради, але потребували доопрацювання, та листи і матеріали, що надійшли на її адресу. Серед них – про Програму діяльності Закарпатського регіонального відділення Пошуково-видавничого агентства «Книга Пам’яті України» та затвердження Положень і Статутів обласних закладів культури. Після обговорення цих питань комісія рекомендувала їх до розгляду на сесії облради.

У частині «Листи і звернення до профільної комісії» особливо жваво депутати оговорили лист управління молоді і спорту ОДА щодо погодження дислокації спортивних майданчиків. Як інформував начальник управління Віталій Ерфан, за новою профільною Регіональною програмою Спортивний майданчик на 2016-2020 роки», схваленою обласною радою, є вільні залишки бюджетних  коштів, – зазначає прес-служба Закарпатської облради. 

Реклама

– Ми вийшли на новий рівень пропаганди здорового способу життя на свіжому повітрі, відомий як Workout. Іншими словами, воркаут – на сьогодні популярний масовий рух, заснований на заняттях фізичною культурою на турніку та брусах в шкільних дворах, парках, спортивних площадках в міській забудові. Тож, за кошти залишку маємо змогу придбати три такі спортмайданчики для територій, які готові  облаштувати відповідну основу, – розповів  Віталій Ерфан. За словами посадовця, одна така станція коштує близько 43 тис грн.

З відповідними клопотаннями про готовність облаштувати таку основу звернулися директор Закарпатської обласної дитячо-юнацької школи, голова Чепівської сільської ради Виноградівського району для навчально-виховного комплексу «Чепівська ЗОШ В-ІІІ ст.», а також народний депутат України Валерій Лунченко і Хустський міський голова Володимир Кащук для центрального міського парку ім.Героїв Майдану.

Реклама

Комісія погодила таку дислокацію, уважно розглянула листи-відповіді від  державних установ краю тощо.

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно