Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпатські адвокати відзначили своє професійне свято

Закарпатські адвокати відзначили своє професійне свято
ВІДЕО ДНЯ

20 грудня закарпатські адвокати відзначили своє професійне свято. Урочисті заходи з нагоди Дня адвокатури та концертна програма відбулися в м. Мукачево в ресторанному комплексі «SAVOY». З нагоди професійного свята закарпатських адвокатів прийшли привітати керівники органів державної влади, місцевого самоврядування, правоохоронних та судових структур, юстиції.

Зокрема, адвокатську спільноту краю з професійним святом вітали Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль, Голова Закарпатської обласної ради Михайло Рівіс, прокурор Закарпатської області Володимир Гаврилюк, суддя Апеляційного суду Закарпатської області Ганна Фазикош, Голова Господарського суду Закарпатської області Олег Васьковський, представники органів місцевого самоврядування, інших організацій та установ, начальник головного територіального управління юстиції в Закарпатській області Руслана Натуркач, Голова управління СБУ в Закарпатській області Олег Воєводін, Начальний Головного управління національної поліції в Закарпатській області Роман Стефанишин, Директор регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Закарпатській області Василь Попадинець.

Реклама

У зв’язку з урочистостями з нагоди Дня адвокатури на Закарпаття приїхали та привітали адвокатів краю Голова Вищої кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури, Президент Спілки адвокатів України Олександр Дроздов та Президент ГО «Асоціація адвокатів України» Олег Рачук. Олександр Дроздов вручив від імені Національної асоціації адвокатів України орден з відповідним званням «Видатний адвокат України» відомому закарпатському адвокату, Заслуженому працівнику освіти України, професору Олексику Хомі Михайловичу та інші нагороди Спілки адвокатів України. Олег Рачук вручив Голові Ради адвокатів Закарпаття найвищу відзнаку ГО «Асоціація адвокатів України» «За вагомий внесок в розвиток адвокатури України» та повідомив про те, що на всеукраїнському конкурсі «Адвокат року» Олексій Фазекош переміг в номінації за активну роботу в системі адвокатури.

Найвищими нагородами Спілки адвокатів України медаллю «За розвиток адвокатури» нагороджені Борис Бурлака, Галина Дренкалюк, Василь Райко, Анатолій Василевич, Микола Буташ. Також Олексій Фазекош повідомив про присвоєння Радою адвокатів Закарпатської області звання Заслужений адвокат Закарпаття Марії Микиті, Анатолію Качайло, Володимиру Гомзі, Нінель Масяк, Оксані Белла, Володимиру Думничу, Івану Філіпу, Ганні Монастирецькій, Олександру Бондаренко, Віктору Отовчицю, Михайлу Берану, Івану Антонь, Василю Кошелі, Борису Бурлаці, Валентину Гончарову, Олександрі-Іванні Шух, Миколі Лемішу, Галині Дренкалюк, Анатолію Василевичу, Віктору Іляшовичу.

Реклама

Адвокатам також були вручені нагороди Закарпатської облдержадміністрації, Закарпатської обласної ради, Головного територіального управління юстиції в Закарпатській області та Національної асоціації адвокатів України.

Під час урочистостей відбулася подія справді, без перебільшення, визначального для української адвокатури плану, що свідчить про престиж і повагу до закарпатських адвокатів. Було підписано меморандум про співробітництво між двома найбільшими громадськими організаціями, що об’єднують за професійною спільністю інтересів українських адвокатів – Спілкою адвокатів України та Асоціацією адвокатів України, від імені яких підписання в м. Мукачево здійснили Президент Спілки Олександр Дроздов та Президент Асоціації Олег Рачук.

Для адвокатів після урочистостей відбулась концертна програма. Святкування засвідчило консолідованість та дружність закарпатських адвокатів, їх вміння достойно прийняти ті виклики, які стоять перед українською адвокатурою в сьогоднішній Україні.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно