Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Трирічна історія із загадковим зникненням хлопця триває: мати підозрює, що сина могла викрасти або вбити на Воловеччині

Трирічна історія із загадковим зникненням хлопця триває: мати підозрює, що сина могла викрасти або вбити на Воловеччині

Трирічна історія із загадковим зникненням хлопця триває: мати підозрює, що сина могла викрасти або вбити на Воловеччині

Вчора, 21 грудня, в слідчому управлінні Закарпатської поліції побувала громадянка Чехії Павліна Дубанська, яка 3 роки безуспішно розшукує свого сина Ондрея, котрий у січні 2013 року приїхав відпочити на Закарпаття до своїх знайомих й безслідно зник у горах Воловця. 

ВІДЕО ДНЯ

Про хід розслідування справи про зникнення іноземця проінформували слідчий Роман Гельжинський, який веде дане кримінальне провадження, та заступник начальника слідчого управління Закарпатської поліції Володимир Мага, – йдеться у повідомленні відділу комунікації поліції Закарпатської області.

Спершу справу розслідувала Воловецька поліція, проте тепер її передали в слідче управління ГУНП області, де її ведуть кращі слідчі спеціалізованого відділу з розкриття тяжких злочинів.

Реклама

Як запевнив Павліну Дубанську Володимир Мага, закарпатські правоохоронці зроблять все можливе, аби встановити істину в цій загадковій історії зі зникненням чеха в горах Воловця.

У матері хлопця взято зразки ДНК, які допоможуть в розшуку зниклого безвісти. А шукатимуть громадянина Чехії Ондрея Дубанського не лише на Закарпатті, а й по всій Україні, навіть в зоні АТО. 

Реклама

Мати хлопця поділилася зі слідчими своїми версіями зникнення сина. Зокрема, вона підозрює, що сина могли викрасти члени української мафії, або що його могли позбавити життя воловецькі знайомі. Слідчі запевнили, що всі версії ретельно перевірятимуться, а розшук Ондрея або його тіла буде відновлено. 

У зустрічі також взяв участь Генеральний консул Чеської Республіки у м.Львові Павел Пешек.

Трирічна історія із загадковим зникненням хлопця триває: мати підозрює, що сина могла викрасти або вбити на Воловеччині – 01
Реклама

Закарпатська поліція розшукує Дубанського Ондрея, 07.03.1989 р.н., громадянина Чеської Республіки, жителя м.Брно. Він в’їхав в Україну 05.01.2013 р. через КПП «Ужгород» на попутному транспорті.  

Його прикмети: вік – 27 років, середньої статури, зріст 189-195 см., обличчя худорляве, волосся русяве, очі блакитні, ніс прямий. Особлива прикмета - на переніссі шрам розміром близько 1,5 см. Був одягнений в куртку чорного кольору, спортивні штани світло-зеленого кольору. Був взутий в темно-коричневі чоботи. На голові мав сіру спортивну шапку. 

Якщо вам відомо місце знаходження розшукуваного, повідомте в поліцію на тел.102 або слідчому Гельжинському Роману Любомировичу (тел.моб.050-141-14-90).

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно