Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно закарпатця, який підробляв товарно-транспорті накладні

Прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно закарпатця, який підробляв товарно-транспорті накладні

Прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно закарпатця, який підробляв товарно-транспорті накладні

Відділом нагляду за додержанням законів органами СБУ та Державної прикордонної служби прокуратури області вжито заходів по активізації роботи органів безпеки області щодо виявлення та розкриття злочинів на пріоритетних напрямах роботи органів прокуратури, у тому числі у сфери охорони лісових ресурсів.

ВІДЕО ДНЯ

Прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно закарпатця, який підробляв товарно-транспорті накладні з метою легалізації походження лісоматеріалів задля подальшого їх експорту до країн Європейського Союзу. Зокрема, упродовж поточного року у провадженні слідчих Управління Служби безпеки України в Закарпатській області перебувало 5 кримінальних проваджень у сфері протидії незаконним рубкам лісів, 3 з яких з обвинувальними актами скеровані до суду.

До прикладу, наразі завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні по обвинуваченню закарпатця, який займався підприємницькою діяльністю у лісозаготівельній сфері, у підробках товарно-транспортних накладних з метою легалізації походження лісоматеріалів задля подальшого їх експорту до країн Європейського Союзу, за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 та ч. 4 ст. 358 КК України (підроблення та використання підроблених документів), – інформує прес-служба прокуратури Закарпатської області.
 
За результатами досудового розслідування 26.12.2016 обвинувальний акт скеровано до Ужгородського міськрайонного суду. За санкцією статті обвинуваченому загрожує покарання  у виді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно