Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 310 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 17 400+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 15 800+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 15 000+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1800+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На Закарпатті за зниженими ставками акцизу розмитнено 670 автомобілів

На Закарпатті за зниженими ставками акцизу розмитнено 670 автомобілів

За період дії Закону України №1389-VIII громадяни ввезли та розмістили в митний режим "імпорт" 670 легкових автомобілів. Про це інформують фахівці Закарпатської митниці ДФС. Найбільше громадяни надають перевагу автомобілям середнього класу, а саме "Volkswagen" та "Skoda" 2011 – 2013 років виготовлення. Орієнтовна сума податків під час митного оформлення таких автомобілів становить від 50 до 100 тис. грн.

ВІДЕО ДНЯ

Наразі, в зоні діяльності Закарпатської митниці ДФС, до бюджету від оформлень автомобілів за зниженими ставками надійшло 56,8 млн грн, – повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

У відомстві зазначають, що в середньому, для того щоб здійснити митне оформлення авто, громадяни витрачають 2 години. Практично усі автомобілі, митне оформлення яких відбулося в зоні діяльності митного відомства, походять з Європейського Союзу.

Реклама

Нагадуємо, відповідно до Закону №1389, тимчасово, до 31 грудня 2018 року встановлені знижені ставки акцизного податку на легкові автомобілі, що використовувалися.

Під час оформлення Посвідчення про реєстрацію транспортного засобу, форма якого встановлена додатком 4 до Правил митного контролю та митного оформлення транспортних засобів, що переміщуються громадянами через митний кордон України, затверджених наказом Державної митної служби України від 17.11.2005 № 1118, посадовою особою органу доходів і зборів здійснюється відповідна відмітка про обмеження щодо відчуження транспортного засобу протягом 365 днів з дня його реєстрації у відповідності до Закону № 1389.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно