Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мукачівські КВН-щики зібрали найбільше призів

Мукачівські КВН-щики зібрали найбільше призів
КВН — це гра, в якій немає переможених. Адже головний приз — оплески глядачів, нові друзі, море позитивних емоцій і вражень. КВН — це і серйозна праця, не менш серйозна, ніж, наприклад, навчання. КВН...

КВН — це гра, в якій немає переможених. Адже головний приз — оплески глядачів, нові друзі, море позитивних емоцій і вражень. КВН — це і серйозна праця, не менш серйозна, ніж, наприклад, навчання. КВН — це команда, а команда — це спільнота однодумців, талановитих особистостей, це люди, які люблять посміятися і повеселити інших. Це не тільки актори, а й автори, редактори, музиканти, танцюристи, художники, «звукарі», вболівальники…

ВІДЕО ДНЯ

У когось є уже величезний досвід у цій популярній грі, хтось новачок, а інші — просто ще любителі. Проте, впевнена, у кожного, хто хоча б раз мав щастя бути причетним до створення свята КВНу, ця абревіатура залишила в житті свій персональний і неповторний слід…

Мукачівські КВН-щики зібрали найбільше призів – 01
Реклама

Отаке думається, згадуючи 14-й сезон Закарпатської ліги КВН. Ліги, яка вже справді стала рідною. Хоча, не завжди все виходило так, як хотілося, не все писалося точно і лаконічно, втім завжди — з любов’ю і, напевно, вірністю «трьом найсмішнішим літерам».

19 вересня в залі ПАДІЮНу було по-КВНівські спекотно. Команди «Восьмиклассница» (МДУ), «Хватило не фантазии» (МДУ), «Оригами» (історичний ф-т УжНУ), «Dusi-free» (географічний ф-т УжНУ), «Вхід у змінному взутті» (гімназія), «БезУмная Молодежь» (МДУ), «Выфильтикультяпистые» та«Louis de Funès» змагалися за Кубок Закарпатської ліги КВН.

Реклама

Відкривали гру новоспечені чемпіони Ліги — команда «FOOFICK ІІ». Вони ж оголосили старт конкурсної гри Кубка.

Збірні зіграли так звану «яєчню» (одне спільне привітання), продемонстрували швидкість думки, дотепність та вигадливість у «розминці» та показали «фрістайл».

«Яєчню» розпочали «БУМівці»: «мама, майже, не ту таблетку зранку випила», «Выфильтикультяпистые» показали як нетвереза донька повертається додому, «Восьмиклассница»: «Родина-родина – це дві родини», «Орігамі» — це команда, «яка дає більше», «Dusi-free» показали «таксі гумору», «Хватило не фантазии» побували в кав’ярні («у мене сердечко — мене люблять. А у мене квіти — мене цінують. Чорій: «А мене хтось хоче»); «ВУЗВ» вирішили висловити все, що накипіло за 12 років у КВНі, а «Louis de Funès» на «яєчню» не встигли.

Реклама

Приз за найкращу відповідь у «розминці» отримали хлопці з «Dusi-free».

«Фрістайл» запам’ятався посиленим складом «ВУЗВ» (пообіцяли, що наступного разу вийдуть з президентом… Закарпатської Ліги КВН); розкриттям таємниці «баскетбольного м’яча під гумовою шапочкою» у «Восьмиклассницы» (порадували вірністю своєму стилю гри і переконали: «Вам же всім в школі подобалась восьмикласниця. Спасибі за сезон!»), колоритними образами і відбивками у «Орігамі»; одиноким поетом (пообіцяв: «Я вас сьогодні доб’ю»), фразою «Любіть КВН так, як Ужгород любить Мукачево», фіналкою, яку вчили 5 років («Прощавай ЗЛ!») від «Хватило не фантазии»; яскравим відеороликом «Що сталось з ветеранами КВНу», жвавим конферансом від «Выфильтикультяпистых»; динамічним виступом, «найбіднішою в світі школою» («Открываем свои ладошки и записываем. За линию жизни не заходить») та спробою відрепетируваного танцю від «Dusi-free»; тим, як «БУМ» у головного редактора ЗЛ побували, як співали фіналку (на рівні журі, «очі в очі»); «Міс Тулузою-87» та уважними до тавтології образами сестри Ребеки, жандарма Пьєра, Фантомаса та «номера кету» (горбаня, Анастасії Квазімодіної) від «Louis de Funès».

Мукачівські КВН-щики зібрали найбільше призів – 02

Крім конкурсної програми Кубка, традиційно підвели підсумки сезону та нагородили переможців у 4 номінаціях. Так, кращим актором було визнано Олександра Свергуна («FOOFICK II», «Louis de Funès», «Тяп-Ляп»), а найкращою актрисою — Христину Гапонюк («Коліжанки», Львів). Рудольф Білак («БУМ», Мукачево) став кращим капітаном. «Командою-відкриттям сезону» назвали мукачівську «Восьмиклассницу». Всі переможці отримали почесні дипломи та призи від спонсорів — спортивного магазину "КАНТ" та магазину комп'ютерної техніки "МКТ". А Кубок Закарпатської ліги КВН сезону 2010-2011 судді віддали мукачівській команді «БезУмная Молодёжь». Хлопці отримали не тільки гарний кубок (ручної роботи), а й приз від партії «УДАР Віталія Кличка».

Що ж, 14 ігровий сезон завершено. Та засмучуватися не варто – КВНівське «міжсезоння» буде недовгим. Зовсім скоро до Затоки на Всеукраїнський фестиваль дитячих та юнацьких команд КВН «Жарт-птиця-2011» та на фест дорослих команд «Жемчужина у моря-2011» Закарпаття відряджає найкращі команди ліги.

А вже у жовтні стартує новий сезон. Тож, прихильники КВНу, веселощів слідкуйте за новинами на нашому сайті та готуйтеся до ювілейного, 15 сезону. Буде весело, приєднуйтесь!

Олександра Артюхіна

Джерело: Закарпатська ліга КВН

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно