Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Новий корпус початкової школи відкрила районна влада в Ракошині

Новий корпус початкової школи відкрила районна влада в Ракошині

Новий корпус початкової школи відкрила районна влада в Ракошині
На відкриття нового корпусу початкової школи Ракошинської ЗОШ I-III ст. громада села Кайданово чекала майже двадцять років. Весь цей час приміщення знаходилося у занедбаному стані, а учні...

На відкриття нового корпусу початкової школи Ракошинської ЗОШ I-III ст. громада села Кайданово чекала майже двадцять років.

ВІДЕО ДНЯ

Весь цей час приміщення знаходилося у занедбаному стані, а учні навчались у будівлі церковної фари.

Завдяки зусиллям місцевої влади, вже цей новий навчальний рік юнаки та дівчата розпочали у відремонтованій сучасній школі європейського зразка. Будівлю реконструювали менш ніж за три роки. Фінансування робіт з облаштування навчального закладу обійшлося районному бюджету Мукачівського району близько двох мільйонів гривень. А завдяки коштам обласного управління освіти для школи повністю закуплені нові меблі та парти.

Реклама

У п’ятницю, 2 вересня 2011 року, сорок вісім учнів початкової ланки з неабиякою радістю урочисто переступили поріг відремонтованої Кайданівської філії початкової школи Ракошинської ЗОШ I-III ст.

З цієї нагоди школярів, їх батьків, а також весь педагогічний колектив прийшли привітати голова Мукачівської районної ради Іван Михайло, заступник голови Мукачівської райдержадміністрації Ольга Маринець, начальник управління освіти Закарпатської облдержадміністрації Михайло Мотильчак, начальник відділу освіти Мукачівської райдержадміністрації Василь Бігунець, Ракошинський сільський голова Василь Коштура, депутати районної ради, громадський актив села.

Реклама

Виступаючи перед присутніми, голова Мукачівської районної ради Іван Михайло зазначив, що у районі, починаючи з 2005 року, склалася добра традиція – розпочинати новий навчальний рік з відкриття новозбудованих або ж реконструйованих навчально-виховних закладів. На його переконання, цьому значною мірою сприяє хороша співпраця на місцевому рівні всіх гілок влади, а також розуміння проблем освіти та бажання їх спільними зусиллями вирішувати..

Від імені голови Мукачівської райдержадміністрації Іллі Токаря та від себе особисто, Іван Михайло вручив директору навчального закладу Мирославі Когутич новенький телевізор.

Не оминув голова Мукачівської районної ради словами подяки і вірників релігійної громади, які з розумінням віднеслися до навчання діточок протягом довготривалого періоду у приміщенні церковної фари.

Реклама

З подарунками, з нагоди відкриття школи, завітав на свято і начальник управління освіти Закарпатської ОДА – Михайло Мотильчак, який колись також навчався у цьому закладі. Він передав у користування учнів та вчителів музичний центр та відзначив грамотами та подяками педагогічний колектив та церковну громаду.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно