Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Мукачівщина просить допомоги у боротьбі зі снігом бійців 128-ої бригади

Мукачівщина просить допомоги у боротьбі зі снігом бійців 128-ої бригади

Мукачівщина просить допомоги у боротьбі зі снігом бійців 128-ої бригади

На Мукачівщині продовжують ліквідовувати наслідки снігопаду. Техніка застаріла, а спецавтомобілів на ходу всього три одиниці.

ВІДЕО ДНЯ

Сьогодні, під час засідання постійно діючої комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій у Мукачівській РДА керівники районних служб та відомств доповіли ситуацію щодо ліквідації наслідків снігопаду.  Про це повідомили в прес-службі райдержадміністрації.

Основний акцент поставлено на роботі з очистки та підсипки автошляхів районного та місцевого значення. 

Реклама

"Незважаючи на те, що наявна техніка давно технічно застаріла та у вкрай незадовільному стані, вона постійно працює над очисткою та підсипкою доріг. Також недостатньою є і кількість спецавтомобілів – на «ходу» всього 3 одиниці техніки", – доповів начальник філії ДП «Мукачівський райавтодор» Володимир Мица.

Крім того, Володимир Мица зазначив, що на окремих ділянках доріг гірських населених пунктів снігоочисна техніка «Мукачівського райавтодору» не зможе працювати, зважаючи на особливості рельєфу. У зв’язку з цим, очільник Мукачівщини Сергій Гайдай звернувся за допомогою до командування 128-ї окремої Закарпатської гірсько-піхотної бригади, яка надасть для очистки автошляхів військову техніку на базі Т-55.

Реклама

Також, зі слів керівника Мукачівського РЕМ Юрія Застулки, всі населені пункти району заживлені, наявні вчора пошкодження ЛЕП – усунені. Зазначимо, внаслідок налипання мокрого снігу та падіння гілок дерев, знеструмленими виявилися декілька сіл Пузняковецької сільради. 

"Над усуненням пошкоджень працювали три виїзні ремонті бригади РЕМ та станом на 16.00 годину у населених пунктах було відновлене електропостачання. Ситуація знаходиться під контролем служби, чергування несуть 4 аварійно-ремонтні бригади", – сказано в повідомленні.

Водночас, Василь Голиш – начальник Мукачівського міськрайонного відділу УДСНС зазначив, що рятувальники забезпечують проїзд важковагової техніки в межах району. Так, на відрізку траси Київ-Чоп біля смт. Кольчино підрозділом ДПРЧ-17 та ДПРЗ-2 УДСНС України в Закарпатській області відбуксировано 14 вантажівок. Робота у даному напрямку продовжується.

Реклама

Крім того, повідомляється, що частину робіт з очистки доріг візьме на себе Мукачівське міжрайонне управління водного господарства, яке має потужну техніку, придатну для очистки доріг.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно