Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Драгобраті загубились туристи з Дніпра та Одеси

На Драгобраті загубились туристи з Дніпра та Одеси

5 січня о 21:20 до Служби порятунку «101» повідомили, що  в районі полонин Урда та Крачуняска Свидовецького хребта, поблизу курорту «Драгобрат» Рахівського району під час катання на сноуборді, в умовах поганої видимості, втратив орієнтир та заблукав 28-річний мешканець м. Дніпро.

ВІДЕО ДНЯ

Для проведення пошуково-рятувальних робіт до місця було направлено на спецавтомобілі Міцубісі  L-200  6 рятувальників Ясінянського гірського пошуково-рятувального відділення та громадського рятувальника-іструктора турбази «Драгобрат», – повідомляє Управління ДСНС України в Закарпатській області.

Близько 03:30 06 січня даний турист через своїх товаришів, з якими відпочивав на курорті «Драгобрат», повідомив, що він самостійно вийшов в районі населеного пункту Чорна Тиса Рахівського району. Там він сів на попутний транспорт та попрямував у напрямку свого місця проживання.

Реклама

А перед тим рятувальникам цього ж Ясінянського гірського пошуково-рятувального відділення довелося шукати 32-річного любителя гірського екстріму з Одеси. Останній загубився, катаючись на лижах в районі полонини Крачуняска Свидовецького хребта у Рахівському районі. Повідомлення про це надійшло до службу ДСНС області о 15:30, а вже через годину рятувальники доправили його до турбази на полонині Драгобрат, де він відпочивав.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно