Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • «Різдвяна зіронька» зібрала у Нересниці юних колядників з навколишніх сіл

«Різдвяна зіронька» зібрала у Нересниці юних колядників з навколишніх сіл

«Різдвяна зіронька» зібрала у Нересниці юних колядників з навколишніх сіл
ВІДЕО ДНЯ

12 січня у Нересницькому будинку культури відбувся черговий етап фестивалю колядок серед вихованців ДНЗ та школярів початкових класів «Різдвяна зіронька». Цей захід проводиться на Тячівщині вже сьомий рік поспіль за ініціативи та підтримки народного депутата України Василя Петьовки.

На початку дійства помічник народного депутата Степан Хома від імені Василя Петьовки привітав з новорічно-різдвяними святами всіх присутніх, також дітворі побажав вдалих  виступів, а глядачам – приємного перегляду сценічного дійства.

Реклама

Відтак на сцену запросили юних колядників. Свою вмілість колядувати та знання давніх закарпатських різдвяних традицій продемонстрували чотири колективи дошкільних навчальних закладів – Новоселицького, Нересницького, Тернівських №1 та №2 та шість шкільних колядницьких гуртів – Вишоватської ЗОШ І-ІІ ст., Нересницької ЗОШ І-ІІІ ст., Новоселицької ЗОШ І-ІІІ ст., Раківської ЗОШ І-ІІ ст., Тернівської ЗОШ І-ІІІ ст. та  Широколузької ЗОШ І-ІІІ ст.

Малюки вміло виспівували різноманітні колядки, гостинно щедрували добробуту у прийдешньому році та розігрували сценки на різдвяну тематику. Юні артисти підкорили серця глядачів своїм співом, артистичністю, а деякі малюки розвеселили присутніх ще й запальним танком. Неординарними та оригінальними були не тільки костюми персонажів вертепного дійства, а тематичні декорації на сцені.

Реклама

Як годиться, на Різдвяні свята за гарну колядку гарно віддячують. Тож без подарунків маленькі колядники не залишились. За участь у фестивалі кожен з них отримали від народного депутата Василя Петьовки солодощі, а кожен колектив – корисні та цінні подарунки для навчальних закладів. Черговий день фестивалю втішив усім колядників та глядачів своєю яскравістю та насиченістю програми, залишивши по собі тільки позитивні емоції.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно