Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На Рахівщині фестиваль колядок «Вифлеємська зіронька» завершився у Великому Бичкові

На Рахівщині фестиваль колядок «Вифлеємська зіронька» завершився у Великому Бичкові

На Рахівщині фестиваль колядок «Вифлеємська зіронька» завершився у Великому Бичкові
ВІДЕО ДНЯ

Уже сьомий рік поспіль за ініціативи народного депутата України Василя Петьовки у Рахівському районі проводиться фестиваль колядок «Вифлеємська зіронька», в якому беруть участь вихованці дошкільних навчальних закладів та учні  початкових класів загальноосвітніх шкіл. Цього року, на відміну від попередніх, «Вифлеємська зіронька» проходила у форматі фестивалю.

Завершальним етапом фестивалю у Рахіському районі став огляд дитячих колядницьких колективів у Великому Бичкові. Перед початком дійства учасників фестивалю та всіх присутніх зі святами привітав Михайло Штефко – помічник народного депутата України Василя Петьовки.

Реклама

На сцені Великобичківського будинку культури колядували колективи 11 дошкільних навчальних закладів: Середньоводянського, Білоцерківського, Річанського, Водицького, Верхньоводянського, Великобичківського №1, №3, №4 та №5, Росішківського, Лужанського та  восьми шкіл (Косівськополянська ЗОШ І-ІІІст. №1, Росішківська ЗОШ І-ІІІст., Річанська ЗОШ І-ІІІст., Лужанська ЗОШ І-ІІІст., Великобичківська ЗОШ - інтернат І-ІІІ ст., Водичанська ЗОШ І-ІІІст., Кобилецькополянська ЗОШ І-ІІІст. та Великобичківська ЗОШ І-ІІІст. №1). Дитячі колективи, які одним за одним виходили на сцену отримали щедрі оплески глядачів. Для багатьох малюків участь у «Вифлеємській зіроньці» – це перший досвід на великій сцені, який поєднав дитячу майстерність із вмінням зберігати та відтворювати народні традиції. Виступи дошкільнят та учнів-початківців вражали  декораціями, майстерністю, безпосередньою дитячою щирістю та відвертістю.

Жоден з маленьких колядників не залишився без солодких подарунків,  а до своїх навчальних закладів вони повезли корисні і цінні подарунки від  народного депутата України Василя Петьовки.  

Реклама

Загалом  у Рахівському районі за три дні проведення фестивалю, етапи якого проходили у Ясіня, Рахові та Великому Бичкові, взяло участь близько 600 вихованців ДНЗ та учнів загальноосвітніх шкіл.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно