Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Підприємці: пожежа розгорілася через недбалість пожежників

Підприємці: пожежа розгорілася через недбалість пожежників
Як стверджують чисельні свідки, пожежа почалася з одного з торгових павільйонів на "логойдівському" ринку. Власник цього магазину закрив його в кінці робочого дня і пішов додому. Через кілька хвилин...

Як стверджують чисельні свідки, пожежа почалася з одного з торгових павільйонів на "логойдівському" ринку. Власник цього магазину закрив його в кінці робочого дня і пішов додому. Через кілька хвилин спрацювала сигналізація, з-під жалюзів та даху почав виходити дим. Прибулі пожежники забарились з гасінням - в одній цистерні води було дуже мало, інша взагалі приїхала пустою. Допоки вони ремонтували машину, заправляли її у фонтані та поралися з дірявими шлангами, уже горіли усі 34 павільйони, і вогонь перекидався на пекарню. Більш дієвою виявилася бригада пожежних з Дерцена, які приїхали підготовлені та з 9-ма тонами води. Але вони вже швидше рятували від загоряння сусідні приміщення.

ВІДЕО ДНЯ

Ірина Андріївна, постраждалий підприємець:

"Коли я прийшла на робоче місце, на моїх очах вже горіли 4 магазини. Якраз приїхали пожежні машини. Машини були пожежні, але я сумніваюсь, що ті молоді хлопці були пожежниками. Бо вони і не були відповідно одягнені, і навіть не думали гасити. Пожежа тим часом перекидалася на інші магазини. Люди зі сторони допомагали, а пожежні стояли і розводили руками – бо у баках не було води. Якщо б вони вчасно підїхали зі сторони пекарні, і почали гасити, то можна було би врятувати решту магазинів.

Реклама

Ця картина розгорталася на очах у тисяч мукачівців. Ринок не був обезструмлений. Через півгодини приїхала спеціалізована бригада з Дерцена, але вони вже рятували не ті магазини, що горіли, і вже довелося рятувати сусідні. Люди були впевнені, що їх майно врятують, тому просто стояли і дивилися як горять їх магазини.

Я чекаю на допомогу від МНС, від влади, адже я українка і чесно плачу податки".

Реклама

Фото Мукачево.нет

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно