Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У Тячеві вперше провели міжрайонний Різдвяний дитячий турнір з шахів

У Тячеві вперше провели міжрайонний Різдвяний дитячий турнір з шахів

У Тячеві вперше провели міжрайонний Різдвяний дитячий турнір з шахів
ВІДЕО ДНЯ

Цими днями у Тячеві, в приміщенні ресторану «Україна», з ініціативи та підтримки народного депутата України Василя Петьовки відбулися змагання юних шахістів Тячівщини і Рахівщини.

Організатори кажуть: вирішили провести шаховий турнір, щоби популяризувати цей інтелектуальний вид спорту та «гру королів» серед дітей і молоді. Саме з цією метою та щоб дозвілля школярів минало з користю, минулоріч на Тячівщині і Рахівщині з ініціативи Василя Петьовки було створено шахові гуртки: 4 – на Тячівщині та 5 – на Рахівщині. Під час міжрайонного турніру вихованці цих гуртків мали нагоду зустрітись у поєдинках за шахівницями та позмагатись у майстерності.

Реклама

У змаганнях взяли участь 9 команд: 5 – з Тячівського району (Тересва, Терново, Солотвино, Дубове та Тячів) та 4 – з Рахівського (Білин, Рахів, Великий Бичків, Кобилецька Поляна) – загалом, 35 юнаків та дівчат від 7 до 16 років.

Перед початком турніру юних шахістів та їх тренерів від імені народного депутата Василя Петьовки привітав помічник нардепа Ігор Грабарь.

Реклама

Відтак у напруженій боротьбі визначились переможці і призери турніру. Перше місце виборола команда з Великого Бичкова (Рахівський район), на другому – команда Рахова. Юні шахісти з Тячева посіли третє місце.

Після завершення турніру Ігор Грабарь вручив усім учасникам турніру подяки за участь та солодкі подарунки від Василя Петьовки, а командам-призерам – дипломи, кубки та шахівниці.

Та найголовніше – усі учасники змагань отримали заряд бадьорості та позитиву.

Реклама

Організатори та учасники сподіваються, що проведення Тячівського міжрайонного різдвяного турніру з шахів стане традиційним.

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно