Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Для закарпатських резервістів розбили польовий табір із лазнями та кухнями

Для закарпатських резервістів розбили польовий табір із лазнями та кухнями

Для закарпатських резервістів розбили польовий табір із лазнями та кухнями
ВІДЕО ДНЯ

Закарпатські резервісти оперативного резерву першої черги прибули до одного із полігонів Харківської області, де візьмуть участь у планових навчальних зборах. У складі військової частини Чугуївського гарнізону протягом 30 діб вони удосконалюватимуть навички з тактичної, медичної, інженерної та вогневої підготовки.

Враховуючи вже набутий досвід минулорічних зборів, для прийому резервістів оперативного резерву заздалегідь підготували польовий табір, обладнаний для комфортного проживання особового складу – розгорнули польові їдальні, лазні, заготували запас вугілля, дров та паливних брикетів, – зазначає група по роботі з особовим складом та громадськістю Закарпатського ОВК.

Реклама

Після прибуття всіх резервістів їх направлять до навчальних центрів, де вони протягом 15 діб вдосконалюватимуть свої навички у начальних підрозділах. Після цього на одному з полігонів відбудуться тактичні навчання з бойовою стрільбою, які підіб’ють підсумок навчальних зборів резервістів оперативного резерву.

Всього у зборах візьмуть участь близько 1000 резервістів оперативного резерву з усіх регіонів України, зокрема і з Закарпатської області. Як повідомляли раніще у обласному військовому комісаріаті, наразі триває підготовка до проведення наступних етапів навчальних зборів, учасники яких пройдуть тренування у складі інших військових частин.

Реклама

Нагадаємо, відправка перших цьогорічних резервістів на навчальні збори у Закарпатському ОВК пройшла у неділю, 15 січня. На підвищення військової майстерності відправились як водії та санітари, так і розвідники та представники інших військово-облікових спеціальностей із Ужгорода, Мукачева, Тячівського, Воловецького та Рахівського районів.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно