Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Тимошенко арештували. БЮТівці готують новий Майдан

Тимошенко арештували. БЮТівці готують новий Майдан
Суд арештував Юлію Тимошенко. Таку ухвалу оголосив суддя Родіон Кірєєв. Він звинуватив підсудну в неповазі до суду, тому, що вона не називає своє ім'я та не з'являється на засідання (хоча Тимошенко...

Суд арештував Юлію Тимошенко. Таку ухвалу оголосив суддя Родіон Кірєєв. Він звинуватив підсудну в неповазі до суду, тому, що вона не називає своє ім'я та не з'являється на засідання (хоча Тимошенко просто запізнилась двічі на засідання). Враховуючи, що підсудна може ухилятися від слідства, суд виніс рішення про її арешт.

ВІДЕО ДНЯ

Турчинов уже виголосив промову із закликом почати масові акції на захист Тимошенко. "Починаємо мобілізацію", - заявив він. За його словами, якщо активність проявлять широкі маси населення, то у вересні Україна може мати нову владу. "Співчуваючих багато, а тих, хто готовий до боротьби, мало. Сьогодні ми починаємо активну боротьбу", - також заявив Турчинов.

Редакція інтернет-видання "Панорама Мукачева" перевірила готовність до мобілізації на місцях. В.о. голови Мукачівської міської організації "Батьківщина" Олександр Переста, зокрема, прокоментував: "Ми будемо проводити активні дії, думаю, що вже завтра почнуться дзвінки з областного штабу. Будемо їхати на Київ, тому що на місцях нічого не вирішимо".

Реклама

Голова фракції "Батьківщина" в Ужгородській міській раді Василь Гнатків також підтвердив, що мобілізація готувалася заздалегідь: "Якихось рішучих дій, які були б письмово доведені до осередків партії не було (саме дій). Але фактично ми всі були готові до ймовірного арешту... А от мобілізовувати людський ресурс і бути у стані "бойової готовності" - так, про це завжди нам доводили!!! Зараз відбувається екстренна нарада у Києві. Я готую заяву від фракції у ЗМІ."

Натомість, вже з’явилася інформація, що Юлію Тимошенко можуть засудити до 5 років позбавлення волі. Про це повідомило близьке до слідства джерело у Вищій Раді Юстиції. За словами співрозмовника, результат "газової справи" проти арештованої 5 серпня екс-прем'єрки Юлії Тимошенко, уже вирішений: лідер БЮТ до 6 вересня буде визнана винною і засуджена до позбавлення волі.

Реклама

За даними джерела, мова йде про ув'язнення на термін до п'яти років. Чи можливі будуть для екс-прем'єра умовний висновок або дострокове звільнення, не повідомляється.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно