Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Виноградівські рятувальники та газовики попереджали пожежі в житловому секторі села Сасово

Виноградівські рятувальники та газовики попереджали пожежі в житловому секторі села Сасово

Виноградівські рятувальники та газовики попереджали пожежі в житловому секторі села Сасово
ВІДЕО ДНЯ

Триває опалювальний сезон, тож ризик виникнення пожеж у житловому секторі залишається досить високим. Найчастіше до загорань в оселях краян призводять порушення правил експлуатації пічного, газового опалення та електрообладнання.

З метою попередження виникнення пожеж у житловому секторі та негативних наслідків надзвичайних ситуацій, 24 січня працівники Виноградівського районного відділу У ДСНС спільно з представниками газового господарства провели профілактичні заходи у с. Сасово Виноградівського району, – зазначає Управління ДСНС України в Закарпатській області.

Реклама

Даний населений пункт обрали не випадково, адже саме тут 8 січня 2017 року сталася трагедія: через несправність газового котла загинуло подружжя.

Насамперед рятувальники організували нараду в приміщенні сільської ради, на якій для присутніх озвучили статистику пожеж у Виноградівському районі.

Реклама

Далі, розділившись на групи, здійснили обхід житлового сектора. Особливу увагу звернувши на так звану «групу ризику». Також проводилися профілактичні бесіди й з перехожими. Рятувальники розповідали громадянам про дотримання правил пожежної безпеки в побуті, акцентувавши увагу жителів села на правила користування пічним опаленням та електропобутовими приладами, а також попереджали про небезпеку чадного газу. У свою чергу газовики проводили профілактичні обстеження домівок громадян та розповідали про правила користування газовими приладами. Мешканцям будинків були роздані відповідні листівки та пам’ятки попереджувального змісту.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно