Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Біля школи в селищі Чинадієво таки з’явиться довгоочікувана "зебра"

Біля школи в селищі Чинадієво таки з’явиться довгоочікувана "зебра"

Біля школи в селищі Чинадієво таки з’явиться довгоочікувана "зебра"

Безпека громадян на вулиці – це перш за все раціональне впорядкування дорожнього руху, однією зі складових якого є дорожня розмітка та відповідні знаки.

ВІДЕО ДНЯ

Про необхідність встановлення знаку обмеження швидкості та облаштування пішохідного переходу неодноразово заявляв селищний голова смт. Чинадієво Іван Мошак. Наголошуючи, що йдеться про безпеку дітей, адже відповідні обмеження швидкості руху захоплюють відрізок автошляху неподалік школи, селищний голова письмово звертався до Національної поліції та Служби автомобільних доріг. Листування вийшло перехресним, так як відповідне управління поліції та відділ Служби автомобільних доріг переадресовували звернення заявника, – йдеться у повідомленні Мукачівської РДА.

До вирішення даного питання долучився голова Мукачівської РДА Сергій Гайдай, який надіслав відповідні запити до Нацполіції та інших служб.

Реклама

Наразі встановлення знаків та нанесення «зебри» вже погоджено Управлінням превентивної діяльності Нацполіції.

Відповідно до наданої очільнику району відповіді, встановлення знаку та нанесення розмітки для обмеження швидкості руху можливе за умови погодження зі Службою автомобільних доріг, на балансі якої знаходиться автошлях.

Реклама

Відділ безпеки дорожнього руху УПД ГУНП в Закарпатської області не заперечує щодо облаштування пішохідного переходу (нанесення горизонтальної розмітки «зебра», встановлення знаків на автодорозі М-06 Київ-Чоп км. 763 та встановлення знаків обмеження швидкості (біля каплиці) км. 765, за умови погодження з власником автомобільної дороги, а саме з Службою автомобільних доріг в Закарпатській області, – йдеться у листі за підписом начальника Управління превентивної діяльності ГУНП.

«Траса М-06 Київ-Чоп міжнародного значення, рух автомобілів майже завжди інтенсивний, що створює додаткову небезпеку для пішоходів, особливо для дітей, – коментує очільник району Сергій Гайдай, – тому спільно з селищним головою Іваном Мошаком працюємо над вирішення цього питання».

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно