Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Ситуація навколо відмови у лікуванні жителів Мукачівщини у районній лікарні – це штучно надуманий конфлікт, – народний депутат

Ситуація навколо відмови у лікуванні жителів Мукачівщини у районній лікарні – це штучно надуманий конфлікт, – народний депутат

Ситуація навколо відмови у лікуванні жителів Мукачівщини у районній лікарні – це штучно надуманий конфлікт, – народний депутат

Народний депутат України Василь Петьовка прокоментував ситуацію, що склалась в охороні здоров’я Мукачева та району: 

ВІДЕО ДНЯ

«Розвиток міста без району – неможливий. Тому ділити людей на жителів міста і району, та позбавляти тих, хто живе на Мукачівщині медичних послуг  – не припустимо. 

26 мільйонів гривень для лікування жителів району у Мукачівській ЦРЛ виділено. Тим часом у місті від району вимагають сплатити ще 9 мільйонів за послуги, які ніби-то будуть потрібні на програму оздоровлення до кінця року.

Реклама

Наразі місто Мукачево боргує району  близько 12 мільйонів гривень за використання об’єктів, що перебувають у власності міського комунального підприємства ММКП «Мукачівводоканал» і знаходяться на території сільських рад Мукачівського району. Борг міста перед районом – набагато більший, аніж та сума, яку вимагають сплатити за ще не надані послуги жителям Мукачівщини представники охорони здоров’я міста. Якщо місто погасить свої борги  перед районом – то це з лишком компенсує ті кошти, які вимагають у місті за ще не надані послуги для жителів Мукачівського району. 

Тим часом, представники «Єдиного Центру»  на рівні області лобіюють виділення коштів на фінансування хворих через програму «Турбота». Звісно, що це добра справа. Але, принаймні дивно виглядає ситуація, кол  представники влади міста, переважна більшість яких від «Єдиного Центру»,  позбавляють можливості лікування та медичних послуг жителів усього Мукачівського району. Тому це – не політика. Це – політиканство.

Реклама

Ситуація, що розгортається навколо відмови лікувати жителів Мукачівщини у ЦРЛ – штучно надуманий конфлікт. Закликаю всіх відповідальних за це чиновників якнайшвидше вирішити проблеми, і не спекулювати на темі охорони здоров’я».  

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно