Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В одному із дитсадків Мукачівщини отруїлись діти

В одному із дитсадків Мукачівщини отруїлись діти

Інцидент трапився нещодавно у селі Шенборн, що на Мукачівщині. Роботу дитсадка призупинено.

ВІДЕО ДНЯ

Про отруєння понад 10 дітей у дошкільному закладі на Мукачівщині повідомили жителі села Шенборн. З їх слів у маленьких вихованців дитсадка спостерігалася нудота, блювота та підвищення температури.

Ситуацію щодо отруєння дітей у дитсадку прокоментував очільник Мукачівської РДА Сергій Гайдай. З його слів інцидент й справді мав місце. У даному садочку з 18 вихованців незначне нездужання спостерігалося у 12 дітей, в двох діточок також із підвищенням температури до 37.2.

Реклама

"На щастя, нічого серйозного. Всім діткам надали допомогу та зробили необхідні щеплення. Була підозра, що це ГРВІ, різновид грипу або харчове отруєння. По факту, на вечір неділі в дітей вже не було жодних симтомів нездужання. Водночас, спеціалістами зроблено проби води та продуктів харчування для проведення відповідних аналізів. Також перевірять і працівників закладу. Результати аналізів будуть готові вже завтра, 2 лютого, а до тих пір роботу садочка призупинено. За попередньою інформацією нездужання дітей спричинено недостатньою термічною обробкою м’ясопродуктів", – зазначив Сергій Гайдай.

Також чиновник зауважив, що після отримання результатів аналізів, зроблених у закладі, буде повідомлено остаточну причину отруєння дітей.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно