Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Відразу три лавини зійшли на Закарпатті

Відразу три лавини зійшли на Закарпатті

2 лютого, близько 12:10 на Закарпатті виникло сходження трьох снігових лавин (загальний об’єм близько 85 куб. м) на автодорогу місцевого значення поблизу с. Вільшани, Хустьского району.

ВІДЕО ДНЯ

Внаслідок сходження лавини на дорожнє покриття рух транспортних засобів було припинено. Загиблих та травмованих внаслідок сходження снігової лавини немає.

До місця події направлено одну одиницю техніки від Хустського райавтодору. О 13:20 сніг з дорожнього покриття розчищено, рух транспортних засобів забезпечено в обох напрямках.

Реклама

Близько 12:32 виникло сходження снігової лавини (загальний об’єм близько 150 куб. м) на автодорогу місцевого значення поблизу с. Нересниця, Тячівського району.

Внаслідок сходження лавини на дорожнє покриття рух транспортних засобів було припинено. Загиблих, травмованих та засипаних транспортних засобів внаслідок сходження снігової лавини немає.

Реклама

До місця події направлено одну одиницю техніки від Тячівського райавтодору. О 14:40 сніг з дорожнього покриття розчищено, рух транспортних засобів забезпечено в обох напрямках.

Близько 14:30 виникло сходження снігової лавини на автодорогу Т-07-28 Колочава – Усть-Чорна – Калини – Бедевля, км 32+200 (загальний об’єм уточнюється). Рух транспорту перекритий. На розчистку дороги від снігової лавини направлено техніку із Тячівського райавтодору.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно