Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Рахівська РДА рекомендує відділу освіти закрити на один день школи та дошкільні навчальні заклади району

Рахівська РДА рекомендує відділу освіти закрити на один день школи та дошкільні навчальні заклади району

Рахівська РДА рекомендує відділу освіти закрити на один день школи та дошкільні навчальні заклади району

Позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій відбулося сьогодні, 2 лютого, в РДА.

ВІДЕО ДНЯ

Керував роботою комісії голова райдержадміністрації Павло Басараба, – йдеться у повідомленні прес-служби Рахівської РДА.

Сьогодні вдень та вночі 3 лютого на території Рахівського району очікуються сильні опади: мокрий сніг та дощ, у горах місцями сніг, туман, ожеледь, налипання мокрого снігу, посилення південно-західного віту до 15-20 м/с, хуртовини.

Реклама

У зв’язку з потеплінням від 3-го по 6-те лютого на річках району може спостерігатися поступове підвищення рівнів води, тому біля мостів та на ділянках де є звуження русел можливе утворення заторів льоду – зважаючи на наявність значної кількості снігового покриву, можливі локальні підтоплення внаслідок утримання талої води. Саме тому, на порядку денному засідання комісії, в першу чергу розглянули питання готовності до пропуску льодоходу, організації робіт та заходів щодо своєчасного попередження можливих надзвичайних ситуацій та реагування на них.

Оскільки існує загроза зсуву снігу з крівель будинків, значних опадів та льодоходу, для недопущення травматизму та нещасних випадків, комісія вирішила рекомендувати відділу освіти, молоді та спорту РДА і головам сільських, селищних та міської рад, закрити на один день (03.02.2017) школи та дошкільні навчальні заклади району.

Реклама

Відповідним підрозділам доручили забезпечити постійне чергування та підвищену готовність особового складу і техніки, яка залучається при виникненні надзвичайних ситуацій, пов’язаних із пропуском льодоходу, повенями та ускладненням проїзду автодорогами району.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно