Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Військовослужбовців задобрили преміями

Військовослужбовців задобрили преміями
Відповідно до наказу міністра оборони України з метою посилення соціального захисту військовослужбовців та підвищення престижу Збройних Сил України збільшено розмір премії. Особам рядового,...

Відповідно до наказу міністра оборони України з метою посилення соціального захисту військовослужбовців та підвищення престижу Збройних Сил України збільшено розмір премії.

ВІДЕО ДНЯ

Особам рядового, сержантського та старшинського складу за контрактом премю виплачено з липня за червень у розмірі 125 відсотків посадового окладу, військовослужбовцям офіцерського складу — 90 відсотків посадового окладу.

Враховуючи розмір премії, яка виплачувалась до цього (70 та 55 відсотків, відповідно), абсолютне збільшення щомісячного грошового забезпечення для осіб рядового, сержантського та старшинського складу за контрактом складає в середньому від 250 до 440 гривень, для офіцерського складу — від 265 до 450 гривень, залежно від посадового окладу.

Реклама

Оскільки премія виплачується за минулий місяць, підвищене щомісячне грошове забезпечення військовослужбовці отримали в липні.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно