Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Чоловік поліз на стовпа красти електричний дріт

Чоловік поліз на стовпа красти електричний дріт

28-річний житель с.Паладь Комарівці Ужгородського району поліз вночі красти алюмінієвий дріт з електричного стовпа на місцевій фермі. Завдяки інформації небайдужих громадян поліція затримала крадія «за гарячими слідами», за даним фактом розпочато слідство.

ВІДЕО ДНЯ

Ввечері 5 лютого в поліцію Ужгородського району надійшло повідомлення від громадянина про те, що на території колишньої колгоспної ферми в селі Паладь Комарівці Ужгородського району крадуть дріт з електроопори. На місце події прибула група реагування патрульної поліції, – зазначає відділ комунікації поліції Закарпатської області.

«За гарячими слідами» поліція затримала 28-річного жителя цього села. Чоловік уже має судимість за скоєння пограбунку, відбував покарання. У нього знайшли мішок, в якому були кусачки, рукавиці та близько 60 метрів зрізаного з недіючої електроопори електричного кабелю. Вочевидь, зловмисник мав намір здати дріт на металобрухт.

Реклама

За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Речові докази вилучено. Вирішується питання про оголошення фігуранту справи підозри та обрання йому міри запобіжного заходу. В ході досудового розслідування також перевірятиметься можлива причетність молодого чоловіка до скоєння аналогічних злочинів на території Ужгородського району.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно