Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Між Новоселицею та Велятином через ліс планують збудувати дорогу

Між Новоселицею та Велятином через ліс планують збудувати дорогу

Між Новоселицею та Велятином через ліс планують збудувати дорогу

Сьомого лютого, відбулася нарада під спільним керівництвом голови Виноградівської райдержадміністрації Михайла Русанюка та голови Хустської райдержадміністрації Назарія Павлія, про будівництво лісової дороги із сполученням с. Новоселиця (Виноградівського району) та с. Велятино (Хустського району).

ВІДЕО ДНЯ

Участь у нараді взяли: заступник голови райдержадміністрації Єва Данич, керівник апарату райдержадміністрації Юрій Продан, директор Виноградівського лісового господарства Василь Агій, директор Хустського лісового дослідного господарства Степан Мамчич, начальник відділу інфраструктури, житлово-комунального господарства та будівництва Виноградівської райдержадміністрації Ірина Мельник та завідувач сектору туризму та транскордонного співробітництва Виноградівської райдержадміністрації Валентина Горнецкі, – повідомляє Виноградівська РДА.

В ході наради обговорено ряд важливих питань, які необхідно вирішити для початку будівельних робіт. Зокрема говорили про розрахунок протяжності та орієнтовної вартості дороги, а також про розробку необхідного проекту.

Реклама

Михайло Русанюк зазначив, що будівництво саме цієї дороги стане потужним ривком у розвитку туризму на Виноградівщині і буде корисним для обох районів. Орієнтовна протяжність дороги – 2 кілометри на території Виноградівського району і 4 кілометри на території Хустщини. Сьогодні щоб проїхати із однієї туристичної точки Закарпаття до іншої потрібно подолати 49 кілометрів і провести в дорозі приблизно1 годину 30 хвилин.

За наслідками наради вирішено до кінця тижня провести всі необхідні розрахунки та призначити наступне засідання найближчим часом.

Реклама
Між Новоселицею та Велятином через ліс планують збудувати дорогу – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно