Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На Закарпатті стартував Міжнародний фестиваль-конкурс "Stankovych fest"

На Закарпатті стартував Міжнародний фестиваль-конкурс "Stankovych fest"

На Закарпатті стартував Міжнародний фестиваль-конкурс "Stankovych fest"
ВІДЕО ДНЯ

У санаторії «Квітка Полонини» сьогодні (9.02) стартував Міжнародний конкурс-фестиваль "Stankovych fest" – мистецький турнір, на меті якого - підтримати творчо обдаровану молодь та відкрити нових зірок.

На Закарпаття для участі у конкурсах з’їхалися півтисячі молодих талантів з усієї України, а також з сусідніх Угорщини та Словаччини, – повідомляє прес-служба Закарпатської ОДА.

Реклама

Перший конкурсний день розпочався урочистостями та концертною програмою. Учасників привітали члени журі, в складі якого мистецька еліта України та відомі імена – Етела Чуприк, Віктор Теличко, Володимир Микита, Михайло Чембержі, Андрій Показ, Віктор Плоскіна та багато інших.

Голову журі – нашого земляка, всесвітньовідомого композитора Євгена Станковича, а також численних учасників привітав на Закарпатті керівник краю Геннадій Москаль. Він побажав всім успіхів, плідної роботи та запросив майбутніх переможців на гала-концерт до будівлі Закарпатської ОДА.

Реклама

Учасники змагатимуться протягом трьох днів у чотирьох вікових категоріях від 5 до 25 років у номінаціях: музичне, хореографічне та образотворче мистецтво. Фестивальні майданчики розгорнуться на базі двох санаторіїв – «Квітка полонини» та «Поляна». У конкурсах виступатимуть індивідуальні виконавці, ансамблі та великі колективи. Родзинка ж конкурсу – номінація «Юний композитор».

Урочисте нагородження та гала-концерт переможців відбудеться 12 лютого в атріумі будівлі облдержадміністрації в Ужгороді.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно