Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Google відзначив активність “Панорами Мукачева”

Google відзначив активність “Панорами Мукачева”
Гарний подарунок з нагоди річниці  інтернет-видання "Панорама Мукачева" зробила всесвітньо відома корпорація Google. Відтепер наш ресурс має 4-й рівень за всесвітнім рейтингом PageRank. Для...

Гарний подарунок з нагоди річниці  інтернет-видання "Панорама Мукачева" зробила всесвітньо відома корпорація Google. Відтепер наш ресурс має 4-й рівень за всесвітнім рейтингом PageRank. Для порівняння, багатьом  закарпатським інтернет-ресурсам треба було розкручуватись по 5-10 років, щоб досягнути такого результату. Це означатиме, що при пошуку інформації у мережі інтернет,  пошуковик Google буде більше посилатися на наш ресурс. В свою чергу, це значно підвищить зацікавленість рекламодавців до співпраці з нашим інтернет-виданням.

ВІДЕО ДНЯ

Отож, довіра до нашого сайту, який на сьогодні відвідує біля тисячі унікальних користувачів, підтверджена  всесвітньо відомим пошуковиком.

Довідка інтернет-видання "Панорама Мукачева".

Реклама

PageRank — алгоритм оцінки значимості веб-сторінок за допомогою розв'язання систем лінійних рівнянь. Замість прямого підрахунку кількості посилань PageRank інтерпретує посилання сторінки A на сторінку Б як голос сторінки A на користь сторінки Б. Після цього PageRank оцінює рейтинг сторінки відповідно до кількості отриманих голосів.

PageRank також враховує значимість кожної сторінки, що отримала голос, адже голоси деяких сторінок є більш важливими, і відповідно до цього підвищується значущість сторінки, посилання на яку вони містять. Важливі сторінки отримують більш високу оцінку PageRank і відображаються на перших позиціях результатів пошуку. Для визначення значущості сторінки технологія Google використовує колективний інтелект всесвітньої мережі. Людина не бере участі в обробці результатів. Пошукова система Google не спотворює інформацію про позиції платою за результати пошуку.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно