Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Бійці Закарпатського легіону провели День відкритих дверей

Бійці Закарпатського легіону провели День відкритих дверей
ВІДЕО ДНЯ

Сьогодні територія військового містечка Закарпатського легіону стала вельми людною - День відкритих дверей, що пройшов на території частини зібрав багато відвідувачів не тільки з Мукачева та району, а й довколишніх регіонів.

Так, серед гостей заходу, основою яких була молодь, були представники Берегівщини, Міжгірщини та решти регіонів області. Ліцеїсти Закарпатського обласного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою, переважна більшість з яких, в майбутньому поповнить ряди українського війська, також відвідали цю подію, – зазначає прес-служба Закарпатського легіону.

Реклама

Кожен бажаючий міг ближче познайомитися з життям легендарної бойової бригади, поспілкуватися з бійцями, побачити зразки техніки та озброєнь, якими ще нещодавно захищали територіальну цілісність України.

Окрім цього, в рамках заходу, молодь побачила елементи тактичної підготовки, які продемонстрували наші воїни, а також на власноруч за допомогою досвідчених інструкторів спробувала свої сили при відпрацюванні ряду тактичних заходів, зокрема в умовах бою в міських умовах.

Реклама

Багато цікавого відвідувачі знайшли для себе і в експозиції військового екіпірування та амуніції, яка сьогодні використовується в армії.

На завершення заходу гостям продемонстрували підбірку відеоматеріалів, де показаний бойовий шлях військового формування в період українсько-російської війни на Донбасі.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно