Гастрономічний тур Закарпаттям: які страви варті особливої уваги

Життя  15 лютого 2017 року, 11:25 904 ВІДЕО

На Закарпатті активно розвивається гастрономічний туризм. Дивувати і вражати наша область має чим.

Тут тісно переплелися кулінарні традиції багатьох країн, із якими межує Закарпаття. Страви  колоритні, ситні і смачні. Та й їхні назви інтригують, особливо тих, хто не звик до закарпатського говору.

Угорський перкельт і боб-левеш, словацькі кнедлики та єврейський човлент. Різні народи, які живуть на Закарпатті, додали щось унікальне у місцеві страви. Тут можна скуштувати навіть ковбасу зі сливовим лекварем – так місцеві називають повидло.

Головне, унікальна закарпатська їжа органічна й екологічно чиста. Таких смаків ви не відчуєте більше ніде, запевняють місцеві туризмознавці.

Що саме варто обов’язково скуштувати будучи на Закарпатті – дізнаєтеся із сюжету телеканалу "ICTV".

Джерело: PMG.ua
Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
Коментарі - 0