Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Тересві відкрили оновлений дитсадок "Веселка"

У Тересві відкрили оновлений дитсадок "Веселка"
ВІДЕО ДНЯ

14 лютого, у Тересві відбулася довгоочікувана подія – відкриття оновленого ДНЗ «Веселка».

Після 25-річного занепаду один із найбільших дитсадків області відновив роботу. Його реконструкція тривала три роки і обійшлася у близько 10 млн грн за рахунок коштів фонду регіонального розвитку, районного та селищного бюджетів.

Реклама

Вже цими днями 90 малюків одного з найбільших селищ району прийдуть у садок на перші заняття. Колектив закладу складає 30 працівників, серед яких – 7 вихователів.

У церемонії відкриття дитсадка взяли участь голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль, голова Тячівської РДА Василь Дем’янчук, голова Тячівської районної ради Василь Каганець, Тересвянський селищний голова Василь Олексій, громадськість селища, батьки вихованців.

Реклама

Після урочистого перерізання стрічки Єлизавета Кошілка – завідувачка закладу,  показала гостям відремонтовані, умебльовані та зі смаком оформлені ігрові та спальні кімнати.

Урочиста частина продовжилась у музичній залі, де символічний ключ від ДНЗ керівнику закладу вручили казкові герої. Відтак представники районної влади привітали тересвянців зі святом та вручили низку подяк підприємцям, які зробили внесок у реконструкцію дитсадка.

До вітань долучився й помічник народного депутата України Василя Петьовки Степан Хома, який від імені нардепа привітав мешканців селища з довгоочікуваним відкриттям дитсадка та передав для потреб закладу цінний подарунок та набори іграшок для кожної групи ДНЗ. Зазначив, що неодноразові звернення народного депутата з приводу фінансування реконструкції дитсадка дали результат. За сприяння Василя Петьовки обладнано актовий зал для музичних занять та придбано музичне устаткування.

Реклама

Тересвянський селищний голова Василь Олексій та завідуюча ДНЗ «Веселка» Єлизавета Кошілка висловили вдячність народному депутату Василю Петьовці, представникам влади, громадськості та батькам за внесок у відбудову дитсадка. З промовою виступила і колишня завідуюча ДНЗ Марія Левко.

Вихованці закладу на церемонії продемонстрували свої таланти, адже підготували віршовані й пісенні вітання для гостей.

Тересвянський селищний голова Василь Олексій запевняє: цьогоріч роботи з реконструкції та благоустрою території дитсадка продовжаться, і невдовзі заклад прийме ще більше малечі.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно