Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Неповнолітнім на Іршавщині продають алкоголь та сигарети

Неповнолітнім на Іршавщині продають алкоголь та сигарети

Під час відпрацювання кафе, барів та розважальних закладів Іршавськогорайону, в селі Загаття дільничні  виявили неповнолітнього із сигаретами у руках біля одного з місцевих кафе. Під час бесіди дільничні дізнались, що сигарети 13-річному хлопцеві щойно продала бармен. Після цього  поліцейські відразу завітали до кафе-бару, де бармен у продажі тютюнового виробу зізналась.

ВІДЕО ДНЯ

Крім того, у селі Дубрівка до дільничного звернулись батьки неповнолітніх, що в місцевому кафе-барі їхнім дітям продали горілку. Внаслідок чого, одному із юнаків було погано і йому довелось надавати медичну допомогу. Дільничний відразу відреагував на звернення батьків і бесідуючи з барменом кафе-бару дізнався, що дійсно одному із неповнолітніх було продано горілку. Як зізнався підліток, у нього був день народження і він вирішив пригостити друзів по дорослому. Хлопці випили небагато, але одному із них стало погано. Зараз стан здоров’я підлітка задовільний, загрози життю немає, – зазначає відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Дільничними офіцерами поліції на працівників кафе-барів складено  адміністративні протоколи за частиною 2 статті 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами). Стаття передбачає накладення штрафу від тридцяти до ста неоподаткованих мінімумів доходів громадян. 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно