Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У Мукачівській РДА говорили про призовників та військовозобов’язаних

У Мукачівській РДА говорили про призовників та військовозобов’язаних

У Мукачівській РДА говорили про призовників та військовозобов’язаних

У Мукачівській РДА відбулася нарада на тему: «Організація практичної роботи щодо ведення військового обліку призовників та військовозобов’язаних на підприємствах». Зібрання мало методично-навчальний характер. На нараду запросили посадових осіб підприємств та організацій різних форм власності району, які відповідають за ведення військового обліку.

ВІДЕО ДНЯ

Виступаючи перед присутніми голова Мукачівської РДА Сергій Гайдай зазначив, що на всіх підприємствах, окрім суспільно-громадської відповідальності, лежить ще й економічна. Адже саме завдяки роботі підприємств, які сплачують податки, можливе наповнення бюджетів різних рівнів. Серед податків – військовий збір, який допомагає утримувати нашу армію, – йдеться у повідомленні Мукачівської РДА.

«Кваліфіковані працівники, в освіту та підготовку яких підприємство вклало гроші та час,  – потрібні на виробництві, – зазначає Сергій Гайдай, – з іншого – завдання кожного чоловіка, громадянина – виконати всій обов’язок перед Батьківщиною. Тому наше з вами завдання – знайти розумний баланс та водночас забезпечити і мобілізаційний ресурс, і економічну стабільність району».

Реклама

В ході наради-семінару начальник відділу взаємодії з правоохоронними органами, запобігання і виявлення корупції, оборонної та мобілізаційної роботи Іван Щубер та головний спеціаліст відділу Сергій Козолуп роз’яснили порядок ведення військового обліку на підприємствах. Фахівці підприємств отримали зразки документів та методичні посібники, які допоможуть у роботі.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно