Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Соціально незахищеним мукачівцям встановлюють котли

Соціально незахищеним мукачівцям встановлюють котли

Сьогодні керівництво Мукачева провело прийом громадян. Міський голова Андрій Балога, його заступники та керівники структурних підрозділів міськвиконкому вирішували проблеми містян. Чимало питань стосувалося житлово-комунального господарства. Також мукачівці зверталися щодо отримання котлів. Наразі коштом міського бюджету діє програма для забезпечення котлами соціально незахищених осіб.

ВІДЕО ДНЯ

У Мукачеві в грудні коштом міського бюджету вже встановлено газові котли  12-ом соціально незахищеним родинам. Для цього було виділено 189 тисяч гривень. Наразі встановлюють котли ще 15-ом родинам. Цьогоріч в бюджеті вже виділено 500 тисяч гривень для встановлення котлів. Втім, ця сума не остаточна, кошти будуть виділятися додатково, адже ще чимало містян прагнуть скористатися програмою.

Право звернення для установки безкоштовного газового та електричного обладнання для обігріву та систем фільтрації води газових котлів мають право громадян, які потребують додаткового соціального захисту: інваліди І та ІІ групи по хворобі всіх категорій; ліквідатори аварії на ЧАЕС І та ІІ категорії; пенсіонери, які користуються пільгою "діти війни"; багатодітні сім’ї; учасники, інваліди війни та ветерани військової служби; вдови загиблих учасників війни та бойових дій.

Реклама

Для встановлення безкоштовного газового, електричного обладнання та систем фільтрації води газових котлів  мешканці міста над Латорицею можуть звертатися з письмовою заявою до виконавчого комітету Мукачівської міської ради, у Центр надання адмінпослуг.

Соціально незахищеним мукачівцям встановлюють котли – 01
Реклама
Соціально незахищеним мукачівцям встановлюють котли – 02
Соціально незахищеним мукачівцям встановлюють котли – 03
Соціально незахищеним мукачівцям встановлюють котли – 04
Реклама
Соціально незахищеним мукачівцям встановлюють котли – 05
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно