Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Два житлові будинки горіли у Рахівському районі

Два житлові будинки горіли у Рахівському районі

20 лютого рятувальники Рахівського району двічі залучались до гасіння пожеж, причиною виникнення яких стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення. Завдяки вправності пожежно-рятувальних підрозділів ДСНС пожежі вдалося ліквідувати на початкових стадіях.

ВІДЕО ДНЯ

Перше повідомлення надійшло 20 лютого о 12:44. Місцеві мешканці повідомили, що на території одного з дворогосподарств на вул. Миру в смт. Ясіня виникла пожежа. Загорівся житловий будинок 29-річної господині. За лічені хвилини на місці працювали вогнеборці місцевого державного пожежно-рятувального поста у складі 4 чоловік та пожежного автомобіля. Пожежу локалізовано о 12:57 та повністю ліквідовано о 13:20. У результаті пожежею пошкоджено перекриття будинку на площі 1 кв. м., – інформує У ДСНС України у Закарпатській області.

Цього ж дня, о 22:04 надійшло повідомлення про пожежу у житловому будинку на вул. Будівельній, що у смт. Великий Бичків. До місця виклику прибули рятувальники державного пожежно-рятувального поста смт. Великий Бичків. Вогнеборці локалізували пожежу 22:22. Остаточно ж ліквідували о 23:10. Завдяки тому, що 68-річна власниця вчасно помітила пожежу, не розгубилась і відразу ж звернулась по допомогу до Служби «101», вогонь встиг лише пошкодити 1 кв. м. перекриття та стіну будинку.

Реклама

В обох випадках ймовірною причиною є порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення. Тому рятувальники Закарпаття звертаються до населення з проханням дотримуватись правил пожежної безпеки. Не користуйтесь печами, які мають тріщини, очищайте димарі від сажі. Не перегрівайте опалювальні прилади та не розташовуйте поблизу них  меблі, дрова або інші речі, які можуть загорітись. Не залишайте печі без нагляду та ні в якому разі не доручайте нагляд за ними малолітнім дітям.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно