Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Тячівські брати-близнюки розповіли про кастинг на шоу «Супермодель по-українськи»

Тячівські брати-близнюки розповіли про кастинг на шоу «Супермодель по-українськи»

Тячівські брати-близнюки розповіли про кастинг на шоу «Супермодель по-українськи»

Брати Стороженки з Тячівщини – спортсмени, моделі та в майбутньому стоматологи. У свої 20 років Іван та Юрій багато чого досягли і зупинятися на цьому не будуть. Адже ще багато цілей та мрій бачать перед собою. Близнюки розповіли про своє життя та поділилися з нами планами на майбутнє. Я впевнена, що Вам уже цікаво. Тож давайте почнемо!

ВІДЕО ДНЯ

– Чому ви вирішили стати моделями? Це дитяча мрія чи обдумане доросле рішення?

– З 11 класу ми займаємося спортом, відвідуємо спортзал 4 рази на тиждень, дотримуємося дієти, не вживаємо алкоголю та не палимо. Перша наша фотосесія проходила у Чернівцях, у спортзалі. Фотограф запропонував нам пройти кастинг, що в нас успішно вийшло. У цьому агенстві ми фотографувалися рік, одна фотосесія на тиждень. Потім, через деякий час, наші фотографії побачив Володимир Твердохліб і запропонував пробну фотосесію. За 6 год – 3000 фотографій. Тож наш модельний бізнес почався саме з Твердохліба. Володимир Твердохліб для нас не тільки фотограф, а й друг та наставник. Ми продаємо свої фотосесії у Німеччину, Австрію та Францію. Займаємося рекламою. Потім разом з Твердохлібом нас почав фотографувати Артем Мілевський – топовий фотограф та наш дуже хороший друг. Фотосесії в Тячеві робив саме Артем. Фото для нас не тільки робота, але й міцна дружба. Ніколи в дитинстві не думали навіть про таке, це вийшло спонтанно. Можемо назвати це хоббі життя, від якого ми отримуємо задоволення, та яке приносить нам непоганий прибуток. А в майбутньому ми хочемо стати успішними стоматологами.

Реклама

– Чи були моменти незручності під час фотосесій? Ви соромилися? Фотосесії в якому стилі вам до вподоби?

– Ніколи в житті не соромлюся перед камерами, фотосесій в стилі «Ню» у мене не було. До вподоби нам в більшості фітнес-фотосесії, але ми також любимо класичні, тобто більш офіційний стиль, – розповідає Іван. 

Реклама

– Як думаєте, кому легше позувати, жінкам чи чоловікам?

– Без сумнівів можу відповісти на це запитання. Позувати набагато легше жінкам.

– Що найскладніше в професії фотомоделі? Чи багато часу залишається на відпочинок попри ваш щільний графік?

Реклама

– Найскладніше у нашому хоббі – це режим, графік та дієта. Стабільний сон для мене – 7 годин на добу. Але, звичайно, є багато плюсів. Наприклад, вихідні ми можемо влаштувати собі самі. Все залежить тільки від нас.

– Яким ви бачите своє майбутнє?

– Так як ми не плануємо все життя працювати в модельній сфері, весь вільний час ми приділяємо навчанню. Впевнено можу сказати, що в майбутньому я буду стоматологом.
«Фотографія це хоббі , яке приносить нам хороший заробіток, але я вважаю, що модель – це максимум до 30 років, а надалі потрібно створювати хорошу кар’єру», – ділиться своїми думками Іван.

– Що ви можете розповісти про свої досягнення?

– Ми в ролі модельних манекенів відкривали 5 магазинів у Чернівцях, 2 в Києві, 1 в Тячеві та 1 в Ужгороді. Наші спортивні досягнення: виступаємо з братом у важкій атлетиці, встановили рекорд університету, виступаємо по віджиманню лежа, беремо участь у силових змаганнях із бодібілдингу.

– Чи запрошували вас на модельні шоу?

– Так, нещодавно нам зателефонували і запросили на кастинг шоу «Супермодель по-українськи», який проходив у Львові 11 січня. Ми дуже довго вагалися погоджуватись чи ні, адже це забере дуже багато часу, а також не дуже хочемо забувати про стоматологію. Ми поговорили з батьками, вони нас, як завжди, підтримали і все-таки ми віришили спробувати. Приїхали у Львів і успішно пройшли перший етап. Із 15000 учасників вибрали 100 і нам пощастило бути в цій сотні. Наразі ми чекаємо запрошення на другий етап, де вже обиратимуть судді.

Реклама

– За якими критеріями проходив відбір?

– Головними критеріями відбору були об’єм талії, об’єм стегон і грудної клітки. Відбір проходив у три етапи: перший етап – психологічна витримка, другий етап – інтерв’ю, третій – фотосесія. Відбір був дуже важкий, тому що були достойні суперники. Багато, на нашу думку, достойних людей не проходили, але ми з братом опиралися на те, що ми близнюки і  у досить хорошій формі.

– Дякую за розмову!

Тячівські брати-близнюки розповіли про кастинг на шоу «Супермодель по-українськи» – 01
Тячівські брати-близнюки розповіли про кастинг на шоу «Супермодель по-українськи» – 02
Тячівські брати-близнюки розповіли про кастинг на шоу «Супермодель по-українськи» – 03
Тячівські брати-близнюки розповіли про кастинг на шоу «Супермодель по-українськи» – 04
Реклама

Тячівські брати-близнюки розповіли про кастинг на шоу «Супермодель по-українськи» – 05
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно