Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Андрій Балога зустрівся з духовенством міста над Латорицею

Андрій Балога зустрівся з духовенством міста над Латорицею

Сьогодні, 22 лютого, відбулася зустріч міського голови Мукачева Андрія Балоги та секретаря міської ради Івана Маняка з представниками релігійних громад міста Мукачева, на якій було обговорено широке коло питань, для вирішення яких необхідна координація зусиль і влади, і громадськості. Представники релігійних громад висловили вдячність за підтримку чисельних заходів, які протягом останніх років проходять у нашому місті, ініціаторами яких виступає міська влада та релігійні громади Мукачева.

ВІДЕО ДНЯ

У ході зустрічі були висловлені пропозиції присутніх щодо реконструкції Ритуального будинку, який знаходиться на центральному кладовищі по вул. Масарика Томаша, встановлення скульптури "Ненародженій дитині", як символу права на життя дітей, які не народилися через штучно перервану вагітність, про залучення релігійних громад до соціальних проектів, над якими працює міська влада, організація будинків для престарілих, відзначення 500-річчя Реформації, – інформує відділ з питань внутрішньої політики виконавчого комітету Мукачівської міськради.

Міський голова Андрій Балога підтримав присутніх у їхніх прагненнях щодо піднятих на зустрічі питань, ознайомив їх із планами впорядкування кладовищ міста та реконструкції Ритуального будинку, який повинен відповідати усім сучасним вимогам подібних закладів. Було домовлено, що вирішення піднятих на зустрічі питань буде проходити у тісній співпраці міської влади та релігійних спільнот, враховуватиме їхні пропозиції та побажання.

Реклама

Мер Мукачева поінформував поважних гостей про соціальні програми, які існують у нашому місті і спрямовані на охорону здоров’я та матеріальну підтримку найбільш соціально вразливих верств населення, інші заходи влади, які робитимуть життя мукачівців ще комфортнішим та безпечнішим. Було також вирішено оновити склад Ради церков та релігійних організацій при міському голові та активізувати її роботу, встановити ефективну комунікацію між владою та релігійними спільнотами щодо всіх питань, які турбують мешканців міста над Латорицею.

Андрій Балога зустрівся з духовенством міста над Латорицею – 01
Реклама
Андрій Балога зустрівся з духовенством міста над Латорицею – 02
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно