Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Іршаві за одну ніч зупинили двох нетверезих водіїв

В Іршаві за одну ніч зупинили двох нетверезих водіїв

Наряд групи швидкого реагування у Іршаві на вулиці Гагаріна зупинив автомобіль марки «ISUZU - MIDI»  за підозрілі маневри та порушення правил дорожнього руху. Експертиза засвідчила, що 48-річний місцевий мешканець керував іномаркою у стані алкогольного сп’яніння. Чоловіка було доставлено до лікарні, де медики підтвердили, що рівень алкоголю в його крові – 3 проміле.

ВІДЕО ДНЯ

За інформацією відділу комунікації поліції Закарпатської області, 29-річний мешканець села Дубрівка на автомобілі «Volkswagen Golf» польської реєстрації теж був зупинений поліцейськими за порушення правил дорожнього руху. У присутності двох свідків, чоловік відмовився від проходження медичного освідчення, але зізнався, що за кермом автомобіля знаходився у нетверезому стані.

Як розповів начальник Іршавського відділення поліції підполковник Анатолій Шкирта, протягом поточного року працівниками поліції  району виявлено 36 водіїв, які за кермом автотранспорту  знаходились у нетверезому стані. На водіїв, на яких вперше складено адміністративні протоколи за ст. 130 Кодексу України про адміністративне правопорушення (Керування транспортним засобом у нетверезому стані), очікує  штраф у розмірі 10 200 грн. та позбавлення права керування транспортними засобами на строк один рік, а тому радив би  відмовитись від спиртного за кермом, зберегти своє  здоров’я та сімейний бюджет.

Реклама

 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно