Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Угорщина готова продовжити маршрут швидкісного потягу "Будапешт-Мукачево" до Львова

Угорщина готова продовжити маршрут швидкісного потягу "Будапешт-Мукачево" до Львова

Угорщина готова продовжити маршрут швидкісного потягу "Будапешт-Мукачево" до Львова
ВІДЕО ДНЯ

Українсько-угорські взаємини є прикладом успішної двосторонньої співпраці в інфраструктурі. Про це заявив Міністр інфраструктури України Володимир Омелян під час зустрічі з Міністром національного розвитку Угорщини Міклошем Шестаком, яка відбулась 24 лютого 2017 року в Міністерстві інфраструктури України. В заході взяв участь Надзвичайний і повноважний посол Угорщини Ерно Кешкень, заступник Міністра з питань європейської інтеграції Віктор Довгань, представники Державного агентства автомобільних доріг України «Укравтодор».

Під час зустрічі особливу увагу було приділено питанням розвитку прикордонної інфраструктури, спільній реалізації інфраструктурних проектів, а також посиленю співпраці в залізничній сфері та в галузі автомобільних вантажних превезень, – йдеться у повідомленні прес-служби Міністерства інфраструктури України.

Реклама

Міністр інфраструктури України наголосив, що українсько-угорські взаємини є прикладом успішної двосторонньої співпраці: «Один із показових прикладів – успішна робота авіакомпанії WizzAir, яка поступово розширює свою присутність в Україні. Сподіваюсь, що ми зможемо поглибити співробітництво і в інших сферах, зокрема, в залізничній та в сфері автомобільних перевезень». 

Угорська сторона висловила готовність допомогти Україні запустити швидкісний потяг (200-220 км/год) за напрямком Будапешт-Мукачево з подальшим продовженням до Львова.

Реклама

Міністр національного розвитку Угорщини Міклош Шестак запросив Міністра інфраструктури України Володимира Омеляна здійснити візит до Угорщини.

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно