Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Чотирьох нетверезих водіїв спіймала поліція на Іршавщині

Чотирьох нетверезих водіїв спіймала поліція на Іршавщині

Під час відпрацювання за вихідні групами швидкого реагування Іршавського відділення поліції було складено чотири протоколи за ст. 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення, тобто керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного сп’яніння.

ВІДЕО ДНЯ

Відділ комунікації поліції Закарпатської області повідомляє, що у ніч із суботи на неділю двох п’яних водіїв правоохоронці зупинили в Іршаві. Перший, 24-річний чоловік на автомобілі марки «Mercedes E 220», зізнався сам, що випив і у такому стані сів за кермо. Алкотестер засвідчив у крові водія 2 проміле алкоголю. Інший водій, приватний підприємець на автомобілі марки «Ford S-Max», був зупинений поліцейськими неподалік відділення поліції, адже порушував правила дорожнього руху. Водія освідчили у місцевій лікарні.

Третій випадок у суботу стався в селі Ільниця. Працівники групи швидкого реагування зупинили мікроавтобус марки «Ford Transit», на якому не світили габаритні вогні. Поліція хотіла попередити водія, але 43-річний водій мав явні ознаки алкогольного сп’яніння, почав сперечатись. Його було доставлено до районної лікарні, де аналіз підтвердив, що водій п’яний. Крім протоколу за водіння в нетверезому стані, поліція за даним фактом склала протокол за ст. 185 Кодексу України про адміністративні правопорушення, тобто злісна непокора законному розпорядження або вимозі поліцейського.

Реклама

У неділю близько опівночі у селі Білки групою швидкого реагування був зупинений автомобіль марки «Ford Connect», яким керував 35-річний місцевий житель. Чоловік створив аварійну ситуацію на дорозі. Правоохоронці доставили водія до місцевої лікарні, де його було освідчено. Алкотестер засвідчив у крові водія 0,7 проміле алкоголю. Остаточні рішення по цих справах прийматиме суд, куди поліція направила складені адмінпротоколи на водіїв.

 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно