Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Чопі жінка намагалася продати перехожим набої

У Чопі жінка намагалася продати перехожим набої

Подія сталася у Чопі цими вихідними. Місцева жителька намагалася продати перехожим у місті бойові набої. Увечері пані підійшла до місцевого жителя і запропонувала йому бойовий асортимент. Чоловік відмовився і одразу зателефонував на гарячу лінію «102».

ВІДЕО ДНЯ

Спільний наряд поліції охорони та Ужгородського РВП Ужгородського ВП ГУНП в Закарпатській області саме перебував на патрулюванні згідно доручення про додаткові заходи із забезпечення публічного порядку та безпеки громадян під час відпрацювання профілактичних заходів на території Ужгородського району Закарпатської області. Отримавши «тривожний» сигнал від чергової частини близько 21 години, поліцейські вирушили шукати жінку, – інформує управління поліції охорони в Закарпатській області.

Уже через кілька хвилин  помітили на вулиці Чапаєва схожу на описану в орієнтуванні жінку. Її зупинили для з’ясування обставин. Під час спілкування з правоохоронцями підозрювана добровільно дістала з правої кишені своєї куртки файл, в якому і знаходився її «бойовий асортимент»: 16 набоїв калібру 5,45 мм та 5 набоїв калібру 7,62 мм. Набої поліцейські вилучили, а жінку затримали.

Реклама

Підозрюваною виявилась 50-річна безробітна жителька Чопу ромської національності. З її слів, набої вона знайшла у місті на смітнику. На місце події також прибула слідчо-оперативна група Ужгородського РВП Ужгородського ВП ГУНП в Закарпатській області та керівництво УПО в Закарпатській області. Вилучені боєприпаси було направлено для дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

Ця подія зареєстрована в Ужгородському РВП Ужгородського ВП ГУНП в Закарпатській області. Наразі за даним фактом проводиться перевірка.

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно