Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Хусті пройдуть "Стежками Карпатської України"

У Хусті пройдуть "Стежками Карпатської України"

Всеукраїнська Молодіжна Громадська Організація “Фундація Регіональних Ініціатив” запрошує зацікавлених в історії Закарпаття людей відвідати науково-просвітницький форум “Стежками Карпатської України”, початок якого заплановано на 3 березня 2017 року. Захід відбудеться в малій залі Хустської міської ради. Форум пройде у форматі презентації-дискусії, під час якої кожен учасник матиме нагоду презентувати власні напрацювання та дослідження за тематикою Карпатської України, а також він/вона зможуть взяти участь у формуванні новітнього часопису з історії краю.

ВІДЕО ДНЯ

Організатори зазначають, що основним завданням форуму стане укладання науково-популярного посібника на тематику історії “Карпатської України”, що буде описувати її в простому і зрозумілому вигляді для різних верств населення, починаючи від наймолодших і закінчуючи найстаршими. За допомогою такого посібника можна заохотити закарпатців до вивчення історії свого краю та відновлення історичної спадщини.

“Ми також вважаємо, що цей  посібник буде якнайкраще описувати події тих часів у доступному для всіх вікових та соціальних верств населення форматі. Він служитиме інструментом для поширення відомостей про волевиявлення закарпатців та буде заохочувати  людей до вивчення історії краю, – додають організатори.

Реклама

Форум відбудеться за підтримки  Управління культури, молоді та спорту Хустської міської ради та інших організацій-партнерів.

Для участі у форумі необхідно зареєструватися за посиланням: https://goo.gl/forms/DqvJvsKa0 gv7fhsv2

Реклама
У Хусті пройдуть "Стежками Карпатської України" – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно