Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Голова Закарпатської обласної ради Іван Балога на свято останнього дзвінка завітав в Мукачівську ЗОШ №20 (ФОТО)

Голова Закарпатської обласної ради Іван Балога на свято останнього дзвінка завітав в Мукачівську ЗОШ №20 (ФОТО)

Голова Закарпатської обласної ради Іван Балога на свято останнього дзвінка завітав в Мукачівську ЗОШ №20 (ФОТО)
У п’ятницю, 27 травня, у 692-ох закарпатських школах відбулися традиційні святкові лінійки, присвячені завершенню навчального року. Цьогоріч навчання закінчило 10 914 випускників одинадцятьох...

У п’ятницю, 27 травня, у 692-ох закарпатських школах відбулися традиційні святкові лінійки, присвячені завершенню навчального року. Цьогоріч навчання закінчило 10 914 випускників одинадцятьох класів. Найбільше на Тячівщині – 2082, найменше на Великоберезнянщині – 173.

ВІДЕО ДНЯ

Цього дня голова обласної ради Іван Балога завітав на свято останнього дзвоника до Мукачівської ЗОШ № 20. Навчання у цій школі завершили 79 учнів дев’ятого класу. А заодно привітав й свого... сина, який цьогоріч закінчує навчання у 9-му класі цього навчального закладу.

Голова Закарпатської обласної ради Іван Балога на свято останнього дзвінка завітав в Мукачівську ЗОШ №20 (ФОТО) – 01
Реклама

Вітаючи учнів із завершенням навчального року, Іван Балога насамперед побажав педагогам та батькам – міцного здоров’я, а випускникам – упевненості у власних силах, наполегливості, досягнення таких висот, аби ними гордилися земляки.

– Я вірю у вас, у ваші подальші успіхи. Для багатьох із вас – це успішне подолання чергового рубежу в шкільному житті, перехід до наступного класу, а для майже 11 тисяч випускників сьогоднішній день – особливо радісний і пам’ятний. Адже вони прощаються зі школою й вирушають у самостійне доросле життя, – відзначив Іван Балога. – Впевнений, що нинішні випускники зроблять чимало добрих справ для рідного краю, щиро долучаться до його популяризації. Від усього серця бажаю Вам, шановні випускники, міцного здоров’я, успіхів, особистих перемог, реалізації задумів, професійних і творчих планів.

Реклама

Відтак учнів вітали зі святом учителі, батьки, а найкращим – вручили грамоти та подяки. Першачкам школи надали почесне право дати останній дзвоник .

З нагоди свята голова облради Іван Балога вручив колективу цінні подарунки. Так, заклад отримав мікрохвильову піч, кавоварку, електрочайник. Кожен із вихованців закладу, переможців предметних олімпіад – мобільний телефон. Кожен з викладачів закладу, які займалися підготовкою цих учнів, та класні керівники випускників – кавоварки.

За матеріалами прес-служби Закарпатської обласної ради та інтернет-видання "Відкрите Закарпаття"

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно