Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Поліція краю провела зустріч із закарпатськими «пересічниками»

Поліція краю провела зустріч із закарпатськими «пересічниками»

Поліція краю провела зустріч із закарпатськими «пересічниками»

У вівторок, 28 лютого, в ГУНП області відбулася зустріч із представниками обласної асоціації власників автотранспорту з іноземною реєстрацією, активістами та представниками Закарпатської митниці. Провели зібрання заступник начальника ГУНП в Закарпатській області, полковник поліції Ярослав Лебович, начальник управління патрульної поліції в містах Ужгород і Мукачево Юрій Марценишин та т. в. о начальника управління превентивної діяльності ГУНП області підполковник Вадим Сітало.

ВІДЕО ДНЯ

Як інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області, ряд запитань були адресовані працівникам ДФС. Ті в свою чергу висловили позицію безумовного дотримання митного законодавства. Щодо ситуації із зупинкою транспортних засобів на дорогах говорив начальник патрульної поліції в містах Ужгороді та Мукачеві Юрій Марценишин, який запевнив, що поліцейські зупиняють водіїв виключно у випадках та порядку, які передбачені статтею 35 Закону України «Про Національну поліцію».

Керівництво Закарпатської поліції наголосило активістам, що поліція діє і діятиме надалі виключно в законному руслі та притягатиме до відповідальності тих водіїв, які порушують правила дорожнього руху, незалежно від країни реєстрації їхнього транспортного засобу.  Як підсумував заступник начальника ГУНП області Ярослав Лебович, проблему вдосконалення механізму перебування автомобілів на іноземних номерах на території України слід вирішувати на законодавчому рівні та не порушувати при цьому чинного законодавства.

Реклама
Поліція краю провела зустріч із закарпатськими «пересічниками» – 01
Поліція краю провела зустріч із закарпатськими «пересічниками» – 02
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно