Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Чемпіон світу з боксу за версією WBC відвідав Чинадіївський замок Сент-Міклош (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Чемпіон світу з боксу за версією WBC відвідав Чинадіївський замок Сент-Міклош (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Чемпіон світу з боксу за версією WBC відвідав Чинадіївський замок Сент-Міклош (ФОТОРЕПОРТАЖ)
Нещодавно Герой України, лідер партії «Удар», меценат та громадський діяч Віталій Кличко в рамках робочого візиту на Закарпатті відвідав Чинадіївський замок «Сент-Міклош». Організатором візиту...

Нещодавно Герой України, лідер партії «Удар», меценат та громадський діяч Віталій Кличко в рамках робочого візиту на Закарпатті відвідав Чинадіївський замок «Сент-Міклош».

ВІДЕО ДНЯ

Організатором візиту виступив Валерій Пацкан – голова Закарпатської обласної організації партії «Удар».

Захоплююча історія замку сильно вразила Віталія Кличка, яку втілив у життя Йосип Бартош – орендар та реставратор замку. Також у фортеці, чия історія бере відлік ще з 15 століття, знаменитий боксер ознайомився з експонатами мистецького центру, музею скіфських і кельтських знахідок та з авторськими скульптурами закарпатських митців, виставкою унікальних робіт місцевої майстрині-писанкарки Тетяни Бартош,котра презентувала політику писанку-дряпанку з його портретом та картину Чинадіївського замку. Мисткиня розповіла, що на виготовлення ексклюзиву витратила близько трьох тижнів.

Реклама

Йосип Бартош розповів, аби завершити повністю реконструкцію замку та відновити його унікальний інтер’єр, необхідно більше мільйона євро. Щоб бодай частково втілити свою мрію в життя, орендар «Сент-Міклоша» намагається здобути європейські гранти. Лідер «Удару» у свою чергу запевнив, що разом з Валерієм Пацканом допоможе пану Бартошу у відновленні історичної пам’ятки та зробить все можливе, аби залучити державні кошти до реставрації Чинадіївської пам’ятки.

На знак подяки за теплий прийом дружина Віталія Кличка Наталія подарувала всім присутнім пісню у власному виконанні.

Реклама

Всі присутні були приємно вражені візитом Віталія Кличка і побажали його сім’ї та рідним міцного здоров’я, Божої благодаті, людської вдячності, миру та злагоди і нескінченних перемог.

Пропонуємо читачам інтернет-видання "Панорама Мукачева" ФОТОЗВІТ перебування чемпіона світу з боксу за версією WBC Віталія Кличка у Чинадіївському замку.

Едіта Софілканич

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно