Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • За вихідні поліцейські спіймали 10 нетверезих водіїв. Деякі ще й скоїли ДТП

За вихідні поліцейські спіймали 10 нетверезих водіїв. Деякі ще й скоїли ДТП

За вихідні поліцейські спіймали 10 нетверезих водіїв. Деякі ще й скоїли ДТП

За дві доби працівники груп швидкого реагування поліції Закарпаття виявили 10 фактів керування транспортними засобами нетверезими водіями. Із них 3 – в Іршавському районі, по 2 – в Хусті та Мукачівському районі, по одному – в Ужгородському, Берегівському та Виноградівському районах.

ВІДЕО ДНЯ

Сьогодні вночі в Хусті працівники поліції зупинили автомобіль «Volkswagen Caddy», на якому не освітлювався номерний знак. За кермом перебував 27-річний місцевий мешканець з явними ознаками алкогольного сп’яніння. Вже під час складання на правопорушника адміністративних матеріалів правоохоронці з’ясували, що хлопець не вперше керує автомобілем у стані алкогольного сп’яніння. Нещодавно працівниками поліції у хлопця було вилучено посвідчення водія, тому цього разу він сів за кермо не тільки п’яним, а й без відповідних документів, – повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Відразу два нетверезі водії попалися поліції в Мукачівському районі. Неподалік с. Форнош поліція зупинила автомобіль «Daewoo Lanos», оскільки на автівці не були увімкнені світлові габарити. Поліцейські помітили у 32-річного водія явні ознаки сп’яніння і після освідчення здогади правоохоронців підтвердилися. Після оформлення всіх матеріалів правопорушник зателефонував знайомому, щоб той приїхав і забрав його автомобіль, адже поліцейські не дозволили п’яному порушнику продовжити керувати автівкою. Знайомий погодився допомогти та приїхав, проте також нетверезий. Експертиза зафіксувала в першого водія 1,4 проміле, а в іншого – 1,24 проміле алкоголю.

Реклама

Трьох нетверезих водіїв за вихідні виявила іршавська поліція. В с. Білки водій автомобіля ВАЗ-2107 на очах у правоохоронців створив аварійну ситуацію на дорозі. Працівники поліції встановили, що 35-річний водій просто не міг адекватно керувати автомобілем, адже був напідпитку. Ще два п’яні водії на Іршавщині скоїли ДТП – обидва злетіли в кювет. На щастя, без потерпілих.

Виноградівські поліцейські виявили правопорушника на автодорозі неподалік с. Онок. Причиною зупинки стало те, що  31-річний водій автомобіля ВАЗ-2107 їхав не пристебнутим. Враховуючи, що водій мав явні ознаки сп’яніння, правоохоронці запропонували йому освідчення на місці, однак той відмовився. Тому його доставили в районну лікарню, де медики виявили 2,1 проміле алкоголю в крові.

Реклама

У Берегові поліція зупинила автомобіль «Skoda» під керуванням 37-річного водія. Як і в попередніх випадках, у чоловіка були явні ознаки сп’яніння, що було засвідчено під час обстеження в лікарні. На об’їзній дорозі м. Хуста патрульний наряд зупинив автомобіль «BMW», адже на машині не підсвічувався номерний знак. 29-річний водій сів за кермо з вмістом алкоголю в крові 1,51 проміле.

І останній факт мав місце в с. Середнє Ужгородського району. Там водій не сперечався з правоохоронцями та зізнався, що випив декілька келихів вина і готовий понести відповідальність. На всіх порушників поліція склала адміністративні протоколи за ст.130 КупАП (Керування транспортними засобами особами, які перебувають в стані алкогольного сп’яніння). Всі матеріали будуть направлені до суду, який і прийматиме остаточні рішення.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно