Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мукачівці ділилися своїми проблемами з мером міста

Мукачівці ділилися своїми проблемами з мером міста
ВІДЕО ДНЯ

Мукачівський міський голова Андрій Балога сьогодні, 6 березня,  спільно із заступниками міського голови та керівниками відділів та управлінь міськвиконкому провів прийом громадян. Така практика дозволяє уникнути бюрократичної тяганини й оперативніше вирішувати проблеми містян. Чимало питань стосувалися комунальної галузі, соціальної та медичної сфер.

Як повідомляє Мукачівська міськрада, мешканці вулиці Береша розповіли про намір створити ОСББ. На початок року в Мукачеві створено та діють 40 об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, ще 6 – в стадії створення та реєстрації. З метою стимулювання створення ОСББ в місті у 2016 році надано підтримку двом ОСББ на суму майже 100 тисяч коштом програми "Сприяння створенню та розвитку об’єднань співвласників багатоквартирних будинків в м. Мукачево на 2015-2018 роки".

Реклама

Також затверджено "Програму відшкодування частини кредитів, отриманих ОСББ, ЖБК на впровадження заходів з енергозбереження багатоквартирних будинків у м. Мукачево на 2016-2020 рр.". Такою можливістю скористалося ОСББ міста для ремонту дахів та іншої інфраструктури. Всього використано 186,5 тис. грн. Андрій Балога запевнив, що влада міста й надалі сприятиме ініціативі мешканців у створенні ОСББ.

Крім того, містяни зверталися й щодо встановлення електролічильників у гуртожитку во вулиці Верді, ремонту даху багатоповерхівки по вулиці Молодіжній та щодо інших питань. Озвучені проблеми мешканців міста керівництво Мукачева взяло під особистий контроль.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно