Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У Тячеві рятувальники провели відпрацювання у житловому секторі

У Тячеві рятувальники провели відпрацювання у житловому секторі

У Тячеві рятувальники провели відпрацювання у житловому секторі

Одним із найважливіших напрямків у спектрі діяльності рятувальників є масово-профілактична робота серед населення із розповсюдження знань щодо безпеки життєдіяльності у побуті, на виробництві та під час відпочинку. Особливий акцент робиться на комплексі профілактичних заходів з попередження виникнення пожеж у житловому секторі. Приміром, систематичні відпрацювання житлового фонду населених пунктів області.

ВІДЕО ДНЯ

Сьогодні, 6 березня,  такий захід пройшов у м. Тячів. Представники Тячівського райвідділу ДСНС поспілкувалися з господарями понад 110 приватних обійсть. Увага місцевого населення акцентувалася на основних вимогах правил пожежної безпеки у побуті з врученням відповідних тематичних листівок; пам’яток, інструкцій з правилами користування відкритим вогнем, утримання печей, експлуатації газового обладнання та електроприладів. Адже, саме ці причини домінують серед пожеж, що виникають у житловому секторі. Також рятувальники наголошували й на пожежній безпеці в природних екосистемах та недопущенні випадків спалювання сухостою, – йдеться у повідомленні Управління ДСНС України в Закарпатській області.

Не оминули працівники ДСНС й освітніх установ, зокрема навідалися в районне управління освіти, молоді та спорту Тячівської райдержадміністрації, адже саме спільно з освітянами рятувальники проводять чимало просвітницьких заходів з підростаючим поколінням.  Поговоривши про проблеми, рятувальники також привітали жіночий колектив управління з наступаючим  Днем жінок.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно