Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У Мукачеві з’явився "білборд-троль", адресований губернатору Москалю

У Мукачеві з’явився "білборд-троль", адресований губернатору Москалю

У Мукачеві з’явився "білборд-троль", адресований губернатору Москалю

На вулиці Ужгородській у Мукачеві розмістили білборд із написом «Ямоцид від губернатора Москаля». На задньому фоні сфотографована дорожня яма. Жодних інших написів, чи бодай натяків на якусь конкретну дорогу немає.

ВІДЕО ДНЯ

Але, враховуючи останні «війни» через стан вулиці Берегівська-об’їзна у Мукачеві між владою Мукачева і головою Закарпатської ОДА, можна припустити, що білборд зачіпає саме дане питання розбрату.

Днями на офіційному сайті губернатора Закарпаття з’явилась критична публікація стосовно стану даної дороги.  

Реклама
У Мукачеві з’явився "білборд-троль", адресований губернатору Москалю – 01

«Ця дорога аж до 2008 року була мукачівською муніципальною. І тільки в 2008-му В.Балога, будучи в секретаріаті Президента, примусив Облавтодор узяти її на свій баланс, щоб не витрачати гроші на ремонт із міського бюджету. При цьому Облавтодору передано тільки верхнє покриття, нижні шари дороги так і залишаються міськими. Капітальний ремонт Берегівської окружної не проводився ще з радянських часів», – зазначає Москаль.

Реклама

У свою чергу влада Мукачева каже, що ремонтувати дану дорогу «не мають права». Принаймні таку думку висловив перший заступник міського голови Мукачева Ростислав Федів.

«Щорічно ми звертаємось до керівництва Служби автомобільних доріг у Закарпатській області та ОДА з вимогою включення Берегівської-об’їзної та прилеглих доріг до плану реконструкції. Згідно чинного законодавства – це їх пряма відповідальність. Ремонтувати даний відрізок дороги ми не маємо права», – каже чиновник.

У Мукачеві з’явився "білборд-троль", адресований губернатору Москалю – 02
Реклама

Враховуючи дані суперечки між керівництвом Мукачева та губернатором, цей білборд виглядає наче тролінг заяв очільника Закарпаття Геннадія Москаля стосовно стану дорожнього покриття Берегівської-об’їзної.

До слова, це вже не перша спроба перенесення політичних протистоянь на рекламні площини. Прикладом є білборди із написом «Влада руйнує мир на Закарпатті», які свого часу були розклеєні в краї. Або, приміром, білборди датовані 2013 роком із написом «ПРЕЗИДЕНТЕ! Віддайте Мукачеву наші 24.000.000 грн. на дитячі майданчики та парки. Громада міста».

У Мукачеві з’явився "білборд-троль", адресований губернатору Москалю – 03
Білборд 2013 року
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно