Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Трагедія на Закарпатті: дерево вбило людину

Трагедія на Закарпатті: дерево вбило людину

У понеділок, 13 березня, поблизу Ужгорода дерево вбило лісника на території Ужгородського лісгоспу. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці пише закарпатський журналіст Віталій Глагола. За його словами, бригада рубала буковий ліс і стався нещасний випадок. Свіжозрубане дерево вбило робітника.

ВІДЕО ДНЯ

"За моєю інформацією, на момент трагедї рубка велась незаконно, без дозволів. Можливо, дозволи вже і роблять заднім числом. Рубка велась в районі коньячного заводу, але вже  за прикордонною заставою", – пише журналіст.

Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ стверджує, що це була самовольна рубка і потерпілий не є працівником Ужгородського лісового господарства. Лісгосп не проводив на тому місці жодних лісогосподарських заходів. На підтвердження своїх слів опублікувала документ, у якому йдеться про цю трагедію.

Реклама

.

Трагедія на Закарпатті: дерево вбило людину – 01
Реклама

"Чоловіка звали Юрій, йому було 44 роки. Він не був офіційно оформлений на фірмі по лісозаготівлі, але працював там по факту, – стверджує Віталій Глагола. – Сам він із села Циганівці. У нього залишилось двоє дітей: дівчина і хлопець".

У поліції підтверджують інформацію про смерть чоловіка. "Це не був лісник, це був 44-річний мешканець Ужгородщини, який самовільно вирішив зрубати дерево, – повідомляє  Ганна Дан, речник відділу комунікацій поліції Закарпатської області. – Тривають допити родичів загиблого".

Поховають чоловіка сьогодні, 15 березня.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно