Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Закарпатті згоріла Долина нарцисів

На Закарпатті згоріла Долина нарцисів
ВІДЕО ДНЯ

Про жахливий випадок, який стався на території Долини нарцисів, що на Закарпатті, повідомила на своїй сторінці журналістка Алла Хаятова. Вона оприлюднила світлини палаючої долини.

Пожежа на цьому полі викликала сум і обурення у закарпатців. Деякі користувачі соцмережі під постом журналістки висловили припущення, що могло стати причиною пожежі.

Реклама

"На мою скромну і вже сторонню точку зору: Долині загрожує інвазія верб з повним витісненням нарцису в такому випадку. Їх рубають, але ж корені лишаються. Тому колись пробували палити (по периметру, не в полі), а потім на місці випалених ділянок ріс нарцис. Тодішній директор охрестив це ефектом. Якщо, як тут стверджують, це справа рук КБЗ, то я можу пояснити тільки цим. Іншого пояснення цим діям я не бачу. Єдине, що можливо, ці займання мають інше походження", – написала Вікторія Губко. 

Варто зауважити, що сезон цвітіння нарцисів ще не почався. І, очевидно, сезон цвітіння нарцисів у цьому році під загрозою. Поки невідомо, чи цибулини цих рослин постраждали від пожежі.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно