Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Тридцять закарпатців-контрактників поповнили навчальні центри Збройних сил України

Тридцять закарпатців-контрактників поповнили навчальні центри Збройних сил України

Тридцять закарпатців-контрактників поповнили навчальні центри Збройних сил України

Здобувати військову спеціальність до навчальних центрів на Львівщині, Чернігівщині та Полтавщині відправились 30 закарпатців. Всі вони вирішили укласти контракти зі Збройними силами України та пройшли професійно-психологічний відбір. 14 березня чоловіки вибули зі Закарпатського обласного військового комісаріату до місця проходження навчання.

ВІДЕО ДНЯ

Серед закарпатців-контрактників майбутні водії, майстри-ремонтники, командири бойових машин, сапери, розвідники тощо. Від двох до чотирьох місяців вони проходитимуть навчання за своїми спеціальностями та готуватимуться поповнити склад бойових бригад, – йдеться у повідомленні групи по роботі з особовим складом та громадськістю Закарпатського ОВК.

Один із добровольців, який вирішив приєднатись до ЗСУ – ужгородець Денис. За словами чоловіка, до цього він військову службу не проходив, працював на будівництві. Вступити до лав армії його вмовив брат, разом із яким і служитимуть. "Для мене цікаво спробувати для себе щось нове. Зацікавила і зарплата, і можливість безкоштовно навчатися. – розповів Денис. – Трохи страшно так кардинально змінювати своє життя, але з іншого боку цікаво. Хотілося б, звісно, і сім’ю свою вже завести. Можливо армія в цьому стане поштовхом".

Реклама

У військовому комісаріаті зазначають, що динаміка укладання контрактів доволі позитивна, хоча іде й не такими темпами, як хотілось би. Всього з початку року на Закарпатті контракти уклали близько 150 чоловік.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно